TEMAVECKA – nu kör vi!

Men hallå, vad kul att ni också är taggade på TEMAVECKA! Japp, ni läste rätt. En hederlig gammal temavecka, det tänkte jag bjuda på från och med idag. Okej, det är tisdag men strunt samma. Jag skickade ut frågan på Stories och jag gick helt enkelt på det som fick flest “önskningar” nämligen…

Träning. Och leggings! Haha, japp, vääldigt många röstade på leggings. Men jag vetifasen hur jag skulle få till en hel VECKA om leggings (förutom möjligen den eviga debatten om leggings vs tights, vad är egentligen vad…) så det får bli en kombo. Träning och leggings-vecka är temat, hela vägen fram till söndag. Då startar ett annat önsketema, nämligen beauty-vecka!

Sedan fick jag en hel drös härliga förslag, som exempelvis kunglig temavecka. Tema inredning en hel vecka. Tema garderoben. Tema kost och hälsa. Så jag betar helt enkelt av. Klara, färdiga, gå!

7 reaktioner till “TEMAVECKA – nu kör vi!

  1. Men alltså, vad är skillnaden på leggings och tights? Trodde det var samma men att man bara sa olika 🙈

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.