Välkommen på höstfrukost!

Okej, det kanske låter liiite långt borta men eftersom regnet smattrade mot rutorna här i vårt vita hus igår så tänkte jag passa på att tipsa om detta trevliga: Höstfrukost i Stockholm, onsdag 28 augusti!

Jag samarbetar ju med Polarn O Pyret och nu smygstartar vi hösten. Kom och njut av härlig frukost, för stora såväl som små gäster (alltså, går utmärkt att ta med barn ELLER om du vill njuta en lyxig morgon med en mammakompis…). Få råd & tips om att rusta barnen rätt inför regn, rusk och skolstart. Inspireras av fina höstnyheter och passa på att shoppa till rabatt, exklusivt denna morgon. Dessutom får alla med sig en liten gåva hem. 

När: Onsdag 28 augusti, kl 8.30 – 10.00
Var: Polarn O Pyret, PK Huset i Stockholm
OSA snarast på länken här och motivera superkort varför ni vill komma, begränsat antal platser. Varmt välkomna!

Och jo, fullt medveten om att det är i Stockholm MEN håll utkik, för hösten bjuder på väldigt kul grejer även på andra platser runt om i landet…

5 reaktioner till “Välkommen på höstfrukost!

  1. Om du vill ha tips på andra ställen att besöka kan jag tipsa om Eksjö bokhandel – de har författarkvällar, och är det kokböcker det handlar om brukar de förbereda och bjuda oss gäster på något trevligt ur kokboken. De har fått pris för Sveriges bästa affär, är 175 år gammal, har engagerade bokhandlerskor, ett härligt instagramkonto, och är en sådan där RIKTIG bokhandel, som jag tänker att det inte finns så många kvar av? Är så fantastiskt stolt över att ha en sådan i min underbara lilla stad!

  2. Hoppas hoppas hoppas att du kommer till Lund!

    Min son är med som barnmodell i skolstartskampanjen! Superstolt (både han och jag)!

    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.