Trötta men glada (och ett gott dagsverke)

Vad bilden föreställer? En hög med himla glada, himla trötta (ja faktiskt en härlig blandning av båda) typer här på bilden i soffan i kvällssolen. Marianne och Klas ligger bredvid. Detta var just efter att jag hade skjutsas fotografen Lisa till Malmö, efter att ha fotat över tre tusen bilder. Och sen hämtat pizza på vägen hem. DET behövde vi.

Jag ordnade med den här fotograferingen redan i juni, det är så mycket roligare att passa på att fota härnere i det vackra ljuset, allt det gröna och runt där vi bor här. Älskar att jobba med plåtningar härnere. Resultatet längtar jag efter att visa er nu, nu, nu! Idag ska jag sitta med bildval och annat “efterfix”. Jag har ju ett längre samarbete med Polarn O Pyret så därav var barnen också med, det blev riktigt kul och de känner fotografen Lisa. Johan fick assistera, steamade kläder och lagade lunch åt hela teamet.

Jag hade för en gång skull riktigt bra planering (Ebba 3.0?!) med checklista och alla kläder var preppade – och allt flöt på superbra. Mycket skratt, fullt ös och jättekul dag men ändå effektivt. Precis som jag gillar. Fick till och med lite sug efter att komma igång med jobbhösten nu…

4 reaktioner till “Trötta men glada (och ett gott dagsverke)

  1. Nyfiken på resultatet! Visst är det härligt att lite höstprojekt drar igång! Bästa tiden för nystart! Ha en fin dag!

  2. Åh kan inte du be Polarn och Pyret ta in sina klassiska randiga pyjamasar igen?! Och våga fortsätta ha klassiska barnkläder utan att behöva göra de så tjejiga/killiga (som jag upplever de varit sista året).

  3. Ebba (eller någon annan) var är den röda leoklänninngen från? Så fin😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.