Vad tror ni om temafest?

Sitter nu och pusslar med övriga familjens kalasönskemål, inga konstigheter här inte. Bara en önskan om experimentkalas, en om åtta-kamp (!) hemma, en om “världens största lekland” och en som fyller två och som inte önskar nåt – men som KANSKE ändå ska få ha sitt alldeles egna första kalas?!

Apropå tema. Tänker nu spontant att jag BORDE köra kungligt tema på min tjejmiddag? Eller så sparar jag det till 40-årskalaset. Hmmm. Jo, så får det nog bli. Men fatta vilket kul tema! Mycket roligt att hitta på kring det, jag kan säga att jag skulle gå loss. Kräver liiite planering kanske. Well, jag sparar på den idén helt enkelt…

3 reaktioner till “Vad tror ni om temafest?

  1. Wow, så snygg du var på prinsbröllopet! 👌 Hade gärna kopierat outfit och frisyr rakt av! Jättekul idé med
    Kungligt tema på fest – som man hade gått loss!! 👸🏼💅🏻👗

  2. Underbar bild på dig! Älskar temat kungligt! Kör NU, man ska inte gå runt och vänta på saker. Livet är för kort för det. Måste också passa på att säga att jag älskar din blogg! Personlig, intressant, ytlig, mysig, rolig och inspirerande! Tack!

  3. Men du, kör kungatema nu och så har du samma tema som jag drömmer om till 40-årsfesten dvs Marie Antoinette! Förstå vilket härligt tema och vilken fest man kan ha då! Jag är född samma år som dig så om du kör på ”mitt” tema så har jag en massa bra inspo till mitt kalas i november, toppen ju 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.