Jo, hon är värd att fira!

Hej från kontoret, klockan är strax sju och jag ska bege mig hemåt i slaskmörkret. Vem ÄR hon, den där trötta i spegeln? Som jobbat stenhårt sedan februari förra året när hon, förlåt jag, i princip skippade min födelsedag, eftersom den dessutom ligger så uselt till mitt i februari, bland barnens alla födelsedagar. Hann inte, orkade inte, strunt samma.

Men hur var det nu med #livslistan och mitt 2019? Vi skulle ju putta upp oss själva på priolistan i livet, eller hur? Då kom jag på en perfekt åtgärd, nämligen…

dscf5440.jpg

…Att dra ihop en riktigt härlig tjejmiddag på min födelsedag. Jag fyller ju 38, vilket väl inte anses vara något särskilt att fira men ÄSCH?! Måste ju inte vara jämt för att fira. Och vem vet, livet är här och nu. Johan tycker såklart att vi borde ha middag för kompisar hemma men jag är faktiskt himla sugen på tjejmiddag. Så får det bli, alltså!

Hjälp, ska nu bara inte glömma att bjuda någon. Och få ordning på detta på kort varsel – men det får greja sig. Jag tänker bubbel, god mat som jag älskar och så får jag hålla tummarna för att tjejkompisarna därute inte helt bokat upp februari ännu. Skål i förväg, det blir kul detta! Och det känns riktigt bra för #livslistan – forskning kring nyårslöften säger ju att det är NU kampen börjar. Efter smekmånaden. Tänker då att ett tjejkalas för me, myself and I absolut borde vara mycket lämpligt?!

Kommentera gärna om du har nåt bra tjejmiddags-tips!

14 reaktioner till “Jo, hon är värd att fira!

 1. Självklart ska du ha ett tjejkalas! Det är DU som fyller och då får man bestämma helt själv!😉😄 Så det så!!👌

 2. Rekommenderar Jim och Jacobs chambre separee. Varit där på tjejmiddag. Underbar lokal, fantastisk mat och härlig personal. Perfekt ställe!

 3. Fantastiskt bra av dig Ebba 🥰 Upp
  På listan👆 Hur ska det annars gå… När fyller du?
  STOR KRAM och GRATTIS FINA GLOWING EBBA
  ✨🤩✨🤩✨🤩✨🤩✨🤩✨🤩✨🤩✨🤩✨

 4. Helt rätt att göra det! Tvivla inte på det en sekund, ni kommer få en fantastisk kväll! 🙂 Unna dig en kock som kommer och lagar eller kör catering.

 5. Klart du ska dra ihop något på din födelsedag :D. Vill man ska man, livet är för kort för att inte fira det vid varje stund :).

  Jag fyller 35 på måndag, skulle vilja göra något själv. Har för första gången i livet någon form av ålderskris eller mer livskris kanske. Men vet inte om jag tänker på åldern mest för att det är “enkelt”. Min mormor dog i cancer två månader efter beskedet i oktober och efter det har livet mest känts som en evig sorgeperiod. Jag kanske skulle dra ihop något för att må bra. När jag läste här om dina tankar att fira din med tjejmiddag, slog det mig att jag borde göra det samma med mina vänner. Bara ta och se något fint och livsfyllt i livet igen.

  Tack för tipset 🙂

 6. Helt rätt prioriterat Ebba 🥂
  Vill bara berätta att när jag hade tjejmiddag i samband med en födelsedag så bjöd jag in tjugo av mina bästa väninnor OCH jag bjöd även deras partners som fick ansvara för servering och superservice åt oss tjejer. I princip hade vi varsin servitör som i sin tur hade kolossalt roligt i köksregionerna, mellan varven. Det blev vansinnigt lyckat👍
  Håller tummarna för att du får en strålande kväll ❤

 7. Men såklart ska du fira med tjejmiddag,en mycket bra idé!!!
  Ha en helt underbar födelsedag med bubbel,god mat och tårta när det är dax!
  💕💐🎂🍾

 8. Jag fyllde just 38 och jag hade kalas; skumpa och en pink gin drink, suchi och bruchetta – helt perfekt. Man ska alltid fira, sig själv och allt fint runt omkring. So what om det inte är 40 – vad som helt kan ske på 2 år, fira med dina vänner här och nu.

  Min pojkvän (som blev min fästman då har friade på morgonen på min födelsedag) agerade värd och fixade med allt 🙂

 9. Fira födelsedagen!
  Det finns så mycket man firar som är kopplat till prestige, men födelsedagar är prestigelösa.
  Nuförtiden firar jag födelsedagar för att jag är glad att jag fortfarande lever. Det är också ett perspektiv.

 10. Att få fira med de personerna man valt att på någotvis älska (i detta fall dina BÄSTA-tjejkompisar) är väl ändå det mest underbara man kan få tänka sig attgöra på sin födelsedag! Att bara få utgå från sig själv, och bjuda in dem som ger dig välmående, lycka, glädje och kärlek tillbaka, är väl det allra mest fantastiska (tycker jag) som man kan önska sig i födelsedagspresent..
  Ingen prestige, bara en massa bubbel och skratt!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.