Tio år med henne

Tio år med henne. Imorgon den 9 april är det tio år sedan hon äntligen kom till oss, vände min värld som jag kände den fullständigt upp och ner på ett alldeles fantastiskt vis – och gav mig ett hisnande perspektiv på livet, som ingen hade kunnat förklara. Hur mycket de än försökt. Älskade barn, tack för att jag får vara din mamma. Tack. Tack för att jag får traska bredvid, heja på avstånd, peppa, försöka svara och förklara, smyga efter, vara alldeles intill, lyssna, prata och skratta. Oj, oj, oj så mycket jag kan skratta med dig! Älskade barn, älskade storasyster, världens bästa du, just precis som du är, just precis så som bara du kan vara.

HURRA FÖR DIG OCH HURRA FÖR OSS!

14 reaktioner till “Tio år med henne

 1. Grattis och hurra, hurra, hurra, hurra till er båda och stor kram 🧡🎈💛 🎁 💚 🎈 ❤

 2. Grattis! Min äldsta dotter fyller också 10 snart, det är något särskilt med tvåsiffrigt.

 3. Hipp hipp hurra🎈🪅🎈🪅🎈🪅 för Marianne idag🪅🎈🪅🎈🪅🎈🪅 Fylla med nolla är stort – både som barn och som förälder! Grattis till er!

 4. Haha betyder det här att jag följt din blogg i över 10 år?? Jag kommer ihåg när du la upp hennes namn etc för första gången. Wow.
  Grattis till er båda!

 5. En så härlig och innerligt varm beskrivning! Grattis till er två!

  Patricia/Helsingfors

 6. Åh vad din blogg är mysig Ebba! Och du är så gullig.
  Grattis till dottern på 10årsdagen! Har ett barnbarn som blir 10 i juni. Tiden går så fort!

 7. Grattis till söta Marianne jag kommer ihåg att du hade något engagemang när hon var 4 dagar gammal.jag har ett barnbarn som oxå är 10 år. En ljuvlig ålder😘😘😘😘

 8. Grattis Marianne! Minns så väl när du bloggade om att du var gravid. Jag har alltså också följt dig i minst 11 år. Tycker dina allra bästa inlägg är de där du beskriver dina känslor för dina barn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.