Sömnen – och julrim på… Tröja?

Tidig kväll här, för att vara mig. Klockan är kvart över tio. Är ensam hemma med barnen, Johan är borta över natten, alla tre har preciiis somnat och jag tänkte först köra ett jobbrace i tv-soffan (borde skriva klart ett nyhetsbrev inte minst, bara två kvar av Astrid i gult guld, och tre i vitt guld – och måste uppdatera Bookbinders Instagram om julmarknaden på fredag och lördag, borde preppa gröna soppan inför fotografering imorgon, då jag ska duka upp en meny och…) men så tänkte jag…

Att jag GÖR det! Jag ger mig själv en för tidig julklapp och lägger mig nu. Gud så skönt! Vakna pigg imorgon?! Ja, förutsatt att alla sover okej, natten igenom.

Också bra att vara pigg, för imorgon sänder jag dessutom LIVE med Roy. Vi ska gästa MQ, och bjuda på julmys till max, imorgon får jag på allvar på rim-skillsen, för jag KAN ha utlovat rim på alla mjuka paket….

Jamen, gonatt då! Balansen, den goda balansen, inte lätt just nu med lussekatter och pepparkakor exakt överallt. Då hjälper det med de andra goda byggstenarna: Sömn och träning. Here we go, imorgon blir en bra och rolig dag. Sov så gott du därute! Och tack för att du läser ❤️

3 reaktioner till “Sömnen – och julrim på… Tröja?

  1. Låter klokt med en tidig kväll, vad skönt! Och speciellt när man är van att gå och lägga sig sent, då är det lite extra skönt ibland att gå och lägga sig tidigt 😀🙌 det kommer göra dig gott Ebba inför ditt schema idag. Och det man tänkte göra på kvällen, det kan man ibland skjuta upp till någon annan dag/stund också precis som du skrev, låter nyttigt ut ett hälsoperspektiv 😊 jag gör det alltid 😅 hoppas du får en riktig skön torsdag!

  2. Bra prio! Jag skippade slösurf och släckte också lampan tidigare och vaknade utvilad. Tips på bra serier? Själv ser jag Knutby (tv4) och Bonusfamiljen. Väntar på Svts julsatsning och Emily in Paris
    Ha en fin dag!

  3. Sovställning slår sovmorgon. Smart att prioritera sömnen när det går. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.