Ett rosa hopp om vår

Jamen, idag i fjorton minusgrader – med frusna fingrar eftersom jag envisades med alla plocka upp mobilen och ta AV mina sköna, varma Hestra-vantar – så var jag på en härlig presslunch arrangerad av MQ. Och då slog mig en härlig självklarhet….

…Nämligen att VÅREN kommer. Det kommer ljusa kvällar, fram med sneakers igen, sakta tinande värme och fågelkvitter. Våren 2022. Och idag gästspelade den i form av en karamelligt rosa kappa. Visst kan man se den här på kronprinsessan?!

Nu ska jag klappa ihop för dagen här, efter en mycket lyckad och rolig dag! Ladda ner, ladda om, imorgon bitti paneldebatt. Sov gott!

3 reaktioner till “Ett rosa hopp om vår

  1. Verkligen! Skulle gärna hänga den i min garderob till våren också. Ser framför mig hur den förgyller barnvagnspromenaderna tillsammans med ett par krispigt vita sneakers och ljusa jeans. Ljuvligt att få drömma sig bort!

  2. Älskar bilden! Ljuset i den bilden är så fint och underbart, tillsammans med den ljuvliga kappan så blir det verkligen en fullpott och jag förstår verkligen din känsla, hoppet om vår 2022! Din text gav mig också en känsla av hopp om att våren kommer, så tack för dina texter Ebba, de ger mig alltid så mycket positivitet och hopp och glädje 🥰🙏🏻 Önskar dig en riktig härlig dag! Kramar från Malmö

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.