Sommarmannen, andan i halsen och jeansshorts-gate!

Hej från mig, eller rättare sagt hej från igår – såhär såg det ut när Emilia och jag poddade (jo, tårarna rann OCH det blev mycket skratt!) och jobbade ett härligt Säker stil-race. Tack alla, verkligen alla, för alla underbara frågor, all klok feedback, all pepp på nya boken “Utmana din garderob”. Jag säger ju det ofta men jo, jag älskar verkligen mitt jobb. Faktiskt även såhär i absolut värsta sommarstress-tider.

För nu är det minst sagt andan i halsen… Som gäller. Puh. Jag tänkte på det igår, hur knäppt det egentligen att man jäktar runt som en svettig galning för att sedan… Fortsätta jäkta runt för att allting ska bli så härligt sommarperfekt, så som alla andra ser ut att ha det på Instagram. Jag säger då det. Kanske kan jag försöka göra något bättre den här sommaren. Bättre som i… Enklare, mindre “perfekt” och helt enkelt lite slappare. Jag har fortfarande inte spikat min egen “sommarplan” för träningen, kosten och hälsan. Kanske ska jag i samma veva sätta en sådan plan för… Livspusslet? Fast svårt. Hmm, får se!

Tack också för all pepp på avsnittet om “Sommarmannen” – inte minst från pappa, som avgav ett löfte till Emilia angående sin egen look, på Marstrands kaj i sommar. Efter att ha lyssnat på DETTA

Nu ska jag in i tisdagens första möte här. Ja, tisdagens. Trodde igår att det redan var tisdag, så detta känns ju som en bonusdag?!

5 reaktioner till “Sommarmannen, andan i halsen och jeansshorts-gate!

  1. Pust, du lever verkligen i 200 och allt verkar stressigt. Finns nog inte ett inlägg där du inte skriver hur mycket du har att göra och hur du i hela friden skall få ihop livspusslet. Det första är att sluta att jämföra sig med andra “perfekta” liv på Instagram och bara vara sig själv. Du är ju ändå “din egen” har nog större möjlighet att påverka din arbetstid mer än många andra.

  2. Kanske ta en instagram-paus över sommaren? Förstår att det är ditt jobb, men utöver reklaminläggen kan du ju ta en break på en månad eller så. Jag följer ca 200 på instagram och har inaktiverat alla utom riktigt nära vänner och familj, så kvar är cirka 50 som kommer upp i flödet. På så vis hamnar man inte in i scrollande utan det går snabbt varje gång man öppnar appen.

    Med träningen så skulle jag sänka ribban lite. Som det verkar nu tränar du ju ca 10 ggr i veckan och utöver det 70 000 steg och det är inte en sund balans. Det är nästan som att du är så rädd att tappa träningen och vikten att du kör på för hårt. Kroppen behöver bara få vara också, utan rädslan för vad som ska hända om du missar träningen tre dagar. Som någon annan skrev förut så är du ju så inne nu i träningstänket att även om du skulle missa några dagar så kommer du inte sluta träna helt. Var trygg i det och unna dig även vila!

  3. Hej Ebba! Heja, du inspirerar mig och är det någon gång jag mår bra av en inblick i andras “vardagsliv” är det just under sommaren då inget annat är som vanligt, dvs inte en endaste rutin att luta sig mot – som vi ju alla mår bra av. Vill som du hitta balansen under ledigheten med det mesta, aktiviteter som passar hela familjen, med barn mellan 8-15 år. (inte helt lätt). Vi två vuxna som ska, då vi är gifta vara himla kärleksfulla och sprudlande med varandra….(!?). Min egentid, med mina (tränings?)behov. Ja allt det där. Älskar dina uppdateringar så håll i – Nu kör vi!

    1. Instagram är en källa till stress utan dess like, speciellt under sommaren…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.