Ses vi i helgen, Meghan?

Jippie, på fredag åker jag! Loooondon! I tre dagar! Okej, kanske tveksamt om jag faktiskt kommer träffa Meghan Markle (foto: Alastair Grant / TT) men det blir en hel del annat kungligt på agendan…

sdltc772b67_NormalPreview

Åker nämligen till London och varvar jobb med trevligheter. Mamma följer och hjälper mig med Ernst, vi ska bland annat besöka Spencer House. Ska bli så roligt! Jag rapporterar givetvis. Men en hel del ska avklaras innan dess, imorgon kväll åker Emilia och jag ju till Katrineholm, där blir det en maxad Säker stil-kväll med ett härligt gäng. Nu ska jag pyssla om de små här hemma, kanske hinna se ett avsnitt av “The Crown” som London-pepp innan jag somnar…

2 reaktioner till “Ses vi i helgen, Meghan?

  1. Åh så härligt med London. Skulle inte ni på modeveckan i Köpenhamn, jag har väntat på härliga instastories från det.

  2. Låter spännande med London! Väntar ivrigt på en rapport sedan… 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.