Kolla in Kates klänning!

Jo, vi ska titta närmare på kronprinsessans svarta Stylein-klänning (foto: Mark Stewart / TT) också men först: Kate…

sdltc8bb3de_NormalPreview

Kate bar brittiskt – men ändå med en liten flirt till Sverige. Erdem har trots allt gjort en kollektion med H&M under hösten. Underbart vacker klänning. Snyggt också, hur hela hennes garderob går i en färgskala: mossgrönt, senap, vinrött. Jag fullkomligt ÄLSKAR den här klänningen.

Och förresten: det är KLART att vi kör igång med “Kungligt fredagsgodis” när så många har önskat det. Startskottet går redan nu på fredag, jippie! Snacka om att det finns bra material den här veckan, vilken härlig kunglig vecka!

8 reaktioner till “Kolla in Kates klänning!

  1. Hurra, kungligt fredagsgodis är efterlängtat! Skulle vara roligt om du visade dina barns kläder också. Gärna hur du klär dem till förskolan exempelvis. Eller bästa babyplaggen.

  2. Åh har nog aldrig följt twitter så mycket som dessa dagar ….#royalvisitsweden.

  3. Victoria är som alltid vacker och prydlig, dock tycker jag att klänningen ser lite för skrynklig ut för att få toppbetyg.

    Kate och William ser trötta ut! De har nog ett ganska tufft schema och abetar nog hårdare än de flesta tror.

  4. Likadan klänning som Isabella Löwengrip bar på Ellegalan, underbar!

  5. Åh, härligt! Har verkligen saknat ”Kungligt fredagsgodis”!

  6. Åh fredagsgodis! Kan du inte prata om Victoria på Kate William dag 2? Tyckte alla hennes outfits var fullträffar (coolare än dag 1). Och väldigt säker stil på morgonen?! Tyckte det kändes som hon verkligen markerade den coola skandinaviska stilen, och Kate (som jag vanligtvis älskar) såg lite… Tråkig och konservativ, oinspirerad ut bredvid. Lite engelsk helt enkelt. Den röda kappan var ju kul, men verkligen inte lika trendig och cool som vår Victoria! Håller du med?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.