Prinsessan Sofias senaste klipp

Stoppa pressarna, skriver man ju… Inte alltför ofta – men det passar väl ändå, när en av våra kungligheter byter frisyr? Jag tycker faktiskt det! För prinsessan Sofias senaste klipp, som hon visade upp igår, är onekligen en megastor kunglig snackis. Kul! Och wow!

…För när kronprinsessan och prins Daniel är hemma och karantänar, så var alltså prinsparet ute och representerade, på hemmaplan i Stockholm! Som jag förstår det, så ryckte de in för kronprinsessparet, som egentligen skulle varit på plats.

…Och för att ge ett sammanhang, så var prinsessan Sofia och prins Carl Philip med för att riksdagen uppmärksammade att det är hundra år sedan de första kvinnorna tog plats i riksdagen med föreställningen ”Fira demokratin – 100 år” i Annexet, som visades på SVT.

Klänningen matchandes med festliga pumps och en svart Bottega-väska – och maffiga örhängen.

…Och här ser vi frisyren bakifrån:

Men allas ögon var ändå på nya frisyren och luggen, som klippts av Matthias Lavesson – som också skapat Sofias underbara hårsmycken.

Matthias Lavesson och hans Headpieces by M är ju kreatören bakom en rad magnifika kreationer, som burits av prinsessan Sofia vid flera tillfällen. Som exempelvis doprosetten i vitt ovan, äääälskar den…

…Och den vinröda, som skymtar här ovan.

…Glada, utvilade och pepp såg trebarnsföräldrarna från Villa Solbacken ut att vara!

Foto: Ola Axman / TT

KOMMENTERA GÄRNA!

11 reaktioner till “Prinsessan Sofias senaste klipp

  1. Hon passar onekligen jättebra i lugg (men allt klär väl en skönhet som man brukar säga) och det en betydligt snyggare frisyr än tidigare, men luggen är ju alldeles för lång!? Man ser ju inte ögonen?

  2. Tycker det känns lite konstigt att allt bara hyllas. Den är ju så lång att man inte ser ögonen. För mig ser det ut som hon gömmer sig bakom den.

  3. ”Sofias senaste klipp, som hon visade upp igår, är onekligen en megastor kunglig snackis.” Oerhört ointressant är min mening. Tänk så olika det kan vara. Det där med att det var 100 år sedan kvinnlig rösträtt infördes – det tycker jag hade varit en mer intressant snackis än en ny lugg. Men jag vet att det inte är den allmänna meningen…

  4. Ganska hemsk, tur att det bara är en frisyr och att den inte definierar henne som person…

  5. Men luggen är verkligen lång och borde irritera henne. Men som skrivet tidigare, är det verkligen en stor grej, detta med hennes lugg? Puh så ointressant.

  6. Oj så trista kommentar… jag personligen skulle nog inte klippt sån lugg men tycker Sofia ser väldigt glad och cool ut! Prinsparet ser väldigt kära ut.

  7. Någon frisör hade kommenterat att det såg ut som en löslugg. Tycker inte håret, klänningen och skorna passade ihop. Till den där klänningen hade det behövts lite tuffare skor. Nu blir det nästan lite Blondinbella varning på den looken.

  8. Jag tycker hon är fin men skulle aldrig orka ha en sån lugg själv, det ser ut som den är i ögonen hela tiden. Men fin att se på som sagt 🙂 Väldigt fin look i övrigt också tycker jag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.