Precis vad vi behövde (och en extra julklapp!)

Onsdag. Är det ONSDAG idag?! Ja, utan var i sig Måndagsrapporten (borde i och för sig skriva en, för att få lite ordning i huvudet men nej, njuter faktiskt av att låta dagarna flyta på) eller väckarklocka så sa jag till Johan imorse att, oj, som vi alla ändå kommit ner i varv. En lång vecka härnere i lugnet, i vårt älskade hus med trädgård, var som balsam för kroppen, själen och oss allihop, från topp till tå. Promenader, prat, frisk luft, tjat om läsning, tv, lite för mycket godis, paddor och 1000-bitarspussel (med sååå mycket flaggor, gah!) i en härligt salig blandning.

Imorgon är det nyårsafton och jag öppnade kylen och funderade på vad som går att svänga ihop. Nånting blir det, det blir säkert bra! Den här totala icke-stressen över middagar denna jul är VERKLIGEN något jag tar med mig från 2020. Oj, så skönt!

Just det, vi bjuder också på en extra julklapp från Säker stil, i form av en maxad FRÅGEPODD! Det var många som önskade det, så Emilia och jag öppnade frågelådan och öste upp ett gäng frågor och svar. Hoppas att ni gillar! Och tack alla ni därute som frågar, peppar och kommenterar om podden, i Säker stil-gruppen och här i bloggen. Det är ju tack vare dig, er, som vi kan driva hela projektet Säker stil framåt och hjälp, så mycket roligt vi har planerat inför 2021. Allt med målet att bjuda er därute på inspiration, tips och garderobspepp! Alla är välkomna, som alltid!

KOMMENTERA GÄRNA!

7 reaktioner till “Precis vad vi behövde (och en extra julklapp!)

 1. Det låter så mysigt! Jag kan förstå att ni trivs!
  Ni kanske kommer att vilja åka dit vid fler tillfällen under hela året framöver!? Miljön där i Falsterbo och i er stuga och själva miljöombytet måste vara så härligt!
  God fortsättning!

 2. Roslagen onsdagen den 30 december 2020

  Hej Ebba!

  Tack för Dina trevliga och intressanta tankar, som är vilsamma att läsa i denna så farliga Corona-tid.

  Ber att få tillönska

  Gott Nytt År 2021!

  Staffan Sjödén

 3. Hej Ebba! Tack för att du är du❤️ Jag skulle önska lite tips på svarta kostymer till dam, för oss som är ca 160 i strumplästen och har så där kraftiga lår och vader samt stor byst. Har så svårt att hitta en kavaj som sitter snyggt . Var ska jag leta efter en kostym i Säker Stil och som håller över tid?
  Gott Nytt 2021🌟🥂🎉

  // Petra Krook

 4. Tack för att ni är så inspirerande och låter oss få skratta, men även kloka och allvarliga mellan varven! Ni är bäst🤗

 5. Det där är mitt favoritpussel, alltid varit! Hade det som barn, sen köpte jag en förnyad version för typ tio år sedan. Går att lägga varje år. 🙂

 6. Hej Ebba!
  Jag önskar en ny klädutmaning. Jag behöver en push i rätt riktning inför det nya året.
  Tack för en varm blogg och säker stil-podd!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.