Plagget som räddade min vecka

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig, foto Lisa Höök /

Skriver från London, pustar ut denna fredagskväll efter lååång men väääldigt rolig jobbvecka. Kolla mina “Stories” på Instagram, för en glimt bakom kulisserna där. I backspegeln så glad över julfrukosten, alla verkar ha haft så trevligt. Idag jobbade jag härifrån och nu kom Johan. Jippie! Mamma och pappa passar alla tre barnen hela helgen, sådan lyx. Vi bestämde den här helgen med dem redan i somras.

Plagget som tog mig genom galet roliga veckan? DENNA kjol från Lindex, ett sådant sabla kap om jag får säga det. Och det får jag, i min blogg. Haft den varje dag, i olika variationer. Klickade hem den i ljusblått också, tänker ha med den här ljusgrå stickade från Soft Goat. Här stylade jag med Lindex långärmade ljusrosa glittertröja med fin halvhög krage, finns även i ursnygg guldig beige.

5a1a0281.jpg

Grå jackan är min favorit från Acne, en gammal säsong. Älskar att den är kort och oversized, det jag hittar som är liknande är Gannis korta ulljacka – eller Filippa K:s “Penny Peacoat”. De ankelhöga grå mockabootsen då?

5a1a0288.jpg

De köpte jag mitt i sommaren på rea från Stuart Weitzman, i Sverige säljs deras suveräna boots hos Wakakuu – INTE billiga men riktigt bra kvalitet, mina svarta har jag haft i flera år och jag tenderar att slita på mina skor. Men dessa håller verkligen, såväl i stil som i kvalitet.

5a1a0284.jpg

Ett sista stiltips? Grått och rosa, alltid en vinnare. Nu ska vi snart iväg på bio. Jag vet, vi är i en fantastisk stad men vi älskar båda bio, det blir ALDRIG av hemma, så nu blir det biokväll. Kanske stanna och äta nåt litet och ta ett glas vin på väg hem. Ska bli så mysigt. Kommentera gärna!

13 reaktioner till “Plagget som räddade min vecka

 1. Du får till det så enkelt men så snyggt! Det gillar jag!
  Skönt att se att du har strumpbyxor åkt fram! Fryser när jag ser att du går barbent!😂 @Skulle absolut inte klara av det!! Därav mest byxor på!
  Ha det fint i London!
  Marie

 2. Den här looken tänker jag kopiera! Ska kila ner på stan i morgon. Sorry, men så enkelt när nån annan valt nåt snyggt!

 3. Hej sötis,
  Du bär verkligen upp den kjolen så snyggt! Superkvinnlig och snygg. Måste nog prova den själv 😊.
  Mysigt med en helg i london. Hoppas ni gick en mysig biokväll.
  Kram Niina

 4. Älskar att du ofta har med plagg från kedjorna, både snyggt och tillgängligt!👏👌

 5. Hej!
  Vill bara säga att denna typ av inlägg är helt fantastisk! Så enkla tips från kedjor där man har möjlighet till inköp om man önskar, men så dessa godbitar från t.ex Filippa K som inspirerar till genomtänkta investeringar i garderoben. Tack! så tacksam för dessa tips. jag önskar dig en härlig weekend i London. kram Emma

 6. Hvis I får tid, kan jeg varmt anbefale The Clock på Tate Modern. Behøver ikke tage mere end 30 minutter af jeres tid, men et spændende koncept og et absolut måste! Hilsen fra København 🙂

 7. Vad jag har noterat detta ”set” i veckan!! Jättekul att jag äääntligen fick veta, väldigt förvånad får jag säga det, att det kom från Lindex!! Jippie!
  Hur är det i storlek.. kjolen
  Om man mest har 40 nertill. Kan 42 funka? Fanns bara den storl kvar. TACK för fin mode inspo, men också livsinspo💕 Kram Karolina

 8. Hej
  Har beställt från Lindex , fina tips
  Vart är jackan ifrån? Vill köpa den oxå

 9. Hej Ebba,
  Älskar dina tips med länkar – guld värt och så inspirerande! På lördag går jag på julmiddag i ursnygga kjolen från Lindex och guldiga toppen till. Tusen tack för tips. Heja dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.