Omstart och en utmaning!

Tack för ert tålamod. Verkligen, tack. Jag behövde en omstart här i bloggen. Något jag har funderat på över ett par veckor nu – som sakta tagit form och som jag tror och hoppas kommer bli riktigt, riktigt BRA! Japp, äntligen – jag har en plan. Mer om detta snart, först vill jag tipsa om vår stora SOMMAR-CHALLENGE. Japp, på måndag drar den igång #SÄKERSTILCHALLENGE the summer edition och jag ser sååå fram emot detta. Inte minst första dagen med tema glass, där man ju kan tolka helt fritt. Ta fram sin inre Big Pack, styla sig som en orange-gul Solero eller bara välja sin absoluta favoritglass-färg?

Lyssna HÄR för att få en kort men naggande god genomgång av hur utmaningen går till och hur du gör för att haka på. I skrivande stund sitter jag på Fabriques steugnsbageri på Humlegårdsgatan i stan och försöker ta djupa andetag för att imorgon bitti…

Då sätter jag mig på första tåget mot Skåne. Svetten rinner på ryggen just nu, huvudet snurrar lite lätt av alla “vad var det nu jag behövde fixa”-saker innan jag åker. Ska trots allt flytta ner mitt pick och pack dit och komma tillbaka hit först när skolan börjar i slutet av augusti. Vilket förstås blir alldeles underbart. Men allt ska med. Får ju, ve och fasa, exempelvis inte glömma poddmaskinen. Får inte! Eller tennisskorna. Min bästa vita skjorta, Birkarna, min nya mockaskjorta vill jag ju också ha med. Kanske några finare klänningar ändå och… Ja, ni fattar.

Helt enkelt den där årligen återkommande inför sommar-stressen som slog till rejält. Men skälet till att jag nu sitter här med en härlig smörgås och kaffe är att mamma, som jag nyss pratade med, sa: “Sätt dig nu ner på ett kafé på vägen hem, köp något gott att äta, ja, en bra smörgås, och en kaffe och skriv ner en LISTA över allt du måste ha klart”. Sagt och gjort. Tack världens klokaste mamma.

KOMMENTERA GÄRNA!

3 reaktioner till “Omstart och en utmaning!

  1. Låter som en väldigt klok mamma som känner sin dotter. Trevlig midsommar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.