Morgontrött minting och missad frukost

Japp, såhär såg det ut imorse i min garderob – inte helt enligt plan. Jag skulle varit iväg tidigt för att träffa världens snabbast bokklubb (som bokförlaget skapade i och med att Michelle Obama släppte sin självbiografi!) och nu skulle vi ses igen, över en frukost för att fira Michelles nya handbok, som släpps idag. Men också för att ses, det var ett härligt litet gäng litteratur- och kulturintresserade kvinnor och jag hade sett fram emot det.

Så blev det alltså inte…

Denna tröttisen här hemma ville bara sitta i mitt knä och “inte gå till förskolan” och visst, så är det ju ibland – men han var ynklig, mitt hjärta orkade inte med ett gråtigt hejdå. Kort sagt, det skulle inte gå att jäkta iväg enligt plan, så jag tänkte om. Tycker att jag blivit lite bättre på det sedan i våras faktiskt. Att ge mig själv chansen att tänka om. Ja, man får ju inte bli fööör bra på det, hehe, men lite lagom liksom. Jag behöver i alla fall en dos av det i min vardag.

Hur som helst. Istället för att dra iväg tidigt fick jag ställa in frukosten med kort varsel. Jättetrist men så fick det bli. Ernst fick vara med i garderoben när jag provade kläder – sedan lämnade jag över till Johan, smet hem till Emilia, där vi poddade på förmiddagen och därefter åkte den här härliga silverskimrande kreationen på, när vi gick iväg till lanseringslunch för Rörstrand kommande nyhet. Jag kan väl säga att mina skimrande kläder var väldigt passande just för idag! Visar fler bilder från lanseringen strax, såg att jag just fick ett mail med länk till fotografens bilder från lunchen. Porslinet var sååå fint, jag blev grymt inspirerad att duka festligt och vackert hemma nu…

11 reaktioner till “Morgontrött minting och missad frukost

 1. Funkar ju inte riktigt när man har ett “vanligt” jobb och arbetsgivaren förväntar att du skall vara på plats i tid. Så klart enklare när man är chef över sin egen tid.

  1. Hej L! Nej, jag var på plats till mitt “vanliga” jobb, detta var en trevlig frukost som jag fick ställa in, före arbetstid, så det är nog samma för många! Kram från Ebba

  2. Sådana här kommentarer gör mig så fundersam över personen bakom. Ebba har ingenstans sagt att detta funkar för alla utan hon beskrev vad hon gjorde och det funkar uppenbarligen att göra så för henne. Att överhuvudtaget skriva en kommentar och känna sig tvungen att påpeka att detta minsann inte funkar för oss med “vanliga jobb” (vad menas ens med vanliga jobb undrar jag?) är väldigt onödigt. Alla har olika jobb och förutsättningar, Ebba kan bara skriva om sitt jobb och sina förutsättningar. Det är totalt meningslöst att ens skriva något om att detta inte funkar för andra, eftersom bloggen handlar om Ebba och hennes liv.

   1. Tack för att du sa det Lisa!

    Jag har ett alldeles vanligt jobb och kan göra så, naturligtvis beroende på vad som är inplanerat under dagen men oftast. De flesta jag känner flexar lite med tider, tror ”vanliga” arbetsplatser numera är så pass moderna att att chefer tillåter sånt. Alternativet är ju att vabba och då är maj istället borta hela dagen.

 2. Så fint att Ernst fick vara hemma när det var vad han behövde idag.

 3. Hoppa över klänningen . Inte klädsam . Allt annat jättefint .

 4. Supersnygg klänning Ebba! Sitter perfekt på dig och piffar upp en tråkig och grå novemberdag 🙂 10/10!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.