Klännings-längtan och mitt signaturhalsband

/ REKLAM för egen verksamhet /

Häromkvällen fick jag det finaste meddelandet! Vill inte lägga ut här, det var privat – men det gjorde mig så bubblande glad, i hela kroppen! Eller, rörd snarare. Det var en väldigt, väldigt fin komplimang från en väldigt glad bärare av signaturhalsbandet som jag tagit fram tillsammans med Amanda (läs gärna mer om hur det gick till HÄR).

För mig är det ett “varje dag”-smycke, jag har på mig mitt jämt. När jag tränar, sover, duschar, ja hela tiden. Tar aldrig av det. Jag funkar så med smycken, vill hellre ha några få, äkta, klassiska smycken att bära OFTA. Till vardags. En diamant i halsgropen som påminner mig om att “jag är värd det” och det lilla diskreta, handgjorda hjärtat vid låset som påminner mig om att följa mitt hjärta, så ofta det bara går, så ofta jag bara kan.

Men jag kan också längta efter att “klä upp” signaturhalsbandet till en underbar klänning. Så, när jag jobbade med Lisa Höök häromdagen, så sprang jag in i sovrummet och drog på den här klänningen. En som jag tänkte spara till den där 40-årsfesten som jag ju inte ens vågat börja planera. Men nu åkte den på ändå!

Här hittar du mitt sirliga signaturhalsband. Tack världens bästa Lisa för bilderna!

KOMMENTERA GÄRNA!

12 reaktioner till “Klännings-längtan och mitt signaturhalsband

 1. Så fint det är och tänket bakom 🙏 jag tycker att att du ska bygga vidare på det med kedjor i olika längder att bära tillsammans med det, eller var för sig. Det kan ju plocka upp element hos varandra så att man kan se att det ligger samma tanke bakom dem alla. Det du har skapat nu tycker jag passar bäst på gud som inte har börjat åldras för mycket men om man kan bära det med någon längre kedja brevid så blir inte huden inte så i fokus.
  Det är bara min tanke Ebba och det är som sagt jättefint och läckert. Målgruppen tror jag helt enkelt skulle bli större…

  Allt gott, 🌠

  Mona

 2. Underbar klänning! Är så trött på mina mjukiskläder, även om de är i cashmere och världens skönaste. Ge mig glamour!

 3. Lite fundersam över att det bara är 10 karats guld. Om man duschar, tränar med det, blir det inte lätt avskvat då? Tycker även att det ser för tunt ut, lätt att gå av? Skulle kännas stabilare och mer genuint om lite tjockare kedja i 18 karats guld och större diamant.

  1. Lina, du kan helt säkert köpa ett sådant halsband du beskriver att du önskar. Bara att googla! Nu var det inte ett sådant Ebba planerade och designade. Ha en bra dag!

 4. Att kunna ha en sak till mycket t.ex. ett halsband eller en klänning som passar både till vardag och fest är väldigt klokt. Det sparar både plats i garderob och tid när man ska hitta outfit.

 5. Men det smycket som du alltid bär är väl det som du har fått av din man? Inte det som du själv har designat?

 6. Visst delar du med dig av ännu ett inlägg efter att ha sett Oprah? 😊

 7. Halsbandet är jättefint och verkligen ett sådant jag hade kunnat tänka mig att bära varje dag, tyvärr är det lite i kortaste laget för min hals. Kanske en jättedum fråga…men vad menas egentligen med ”signaturhalsband”?

 8. Jag har köpt ditt fina halsband Ebba och bär det också konstant precis som du. Oftast ensamt runt halsen men ibland med tillägg. Superfint verkligen!!! Så perfekt i både storlek på diamant och guldglans!

 9. Halsbandet är SÅ vackert! Jag som är vitguldstjej håller tummarna för ett i just vitt, hoppas hoppas!

 10. Så vackert, en fråga bara; kommer halsbandet att finnas i silver?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.