Meghans första uppdrag som Hennes kungliga höghet, hertiginnan av Sussex

Smekmånaden till Afrika fick vänta lite, först skulle Meghan och Harry iväg på första uppdraget som hertigparet av Sussex. Är man hertiginna ingår det nämligen i jobbet att gå på Garden party på Buckingham Palace…

sdltcde33e6_NormalPreview.jpg

Ja, tråkigt på jobbet har man nog faktiskt inte som nybliven hertiginna. Måste ju vara så mycket nytt och spännande! Och då inte riktigt som för oss andra som är nya på jobbet (där man försöker hitta till toaletterna, fatta sociala after work-spelet och logga in i arton nya datasystem). Looken? Meghan valde ett säkert kort:

sdltcde2321_normalpreview.jpgFoto: Pool / TT. Kungligt välmatchat från topp till rå. En pudigt blekrosa sidenklänning från Goat, kuvertväska och mockapumps. Väääldigt kungligt. Detta garden party var för att påbörja firandet av prins Charles 70-årsdag, en rad välgörenhetsorganisationers representanter var inbjudna. Och Harry höll tal…

sdltcde2096_NormalPreview

Han hyllade pappa Charles – Meghan stod på perfekt rad med de andra, som sig bör. Åh, det ska verkligen bli kul att följa detta par. Tror och hoppas att de kommer att vara mycket “out and about”!

KOMMENTERA GÄRNA – vad tycker du om Meghans look?

12 reaktioner till “Meghans första uppdrag som Hennes kungliga höghet, hertiginnan av Sussex

  1. Men var det inte titeln Her Roal Highness som drottningen sa nej till?

  2. Supertråkigt klädd, precis som bröllopsklänningen. Med tanke på den coola och tuffa klänningen på förlovningen hade man ju höga förhoppningar.

  3. Jättefint, tycker ändå hon klarar att behålla lite av sin egna stil ändå. Klänningen är förresten från Goat, inte Ghost:-)

  4. Supersuper snyggt. Älskar de skira ärmarna och den fina modellen på hatt. Enkelt och snyggt och korta naglar till det i samma färg. Det lustiga är att håret var mer perfekt än på bröllopsdagen. Har svårt att bestämma mig för om det var snyggt m messy hairbun till den strikta klänningen. Ska bli kul att följa hennes stil och modeval. Kate får konkurrens!

  5. Tycker det verkligen strålar om henne och ska bli kun få följa hennes stil genom åren. Det jag noterade är att som första officiella uppdrag så bar hon strumpbyxor som hon inte gjort tidigare. Trist hon fallit in i fållan att man måste ha strumpbyxor som kunglig…

  6. Elegant och stilsäkert:) Vilket par de är, ska bli väldigt roligt att följa med på deras kungliga uppdrag och även privat.

  7. åh, hon är SÅ fin! Älskade henne redan i Suits och som den rojalist jag är så blev ju detta äktenskap nästan FÖR BRA för att vara sant! Ser också fram emot att följa henne i sin nya roll!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.