Första bilden på de nygifta!

Så släppte Meghan och Harry de första officiella bilderna efter bröllopet, tagna på Windsor slott efter den halvtimmeslånga kortegen. Alltså, så fint…

Duke and Duchess of Sussex, vilket man nu alltså ska börja vänja sig vid. Bilden! Otroligt snyggt. Som allt, med detta bröllop! Till och med familjebilden, den traditionella, har något härligt över sig tycker jag:

Det ser inte så stelt ut, eller hur? Och här är den tredje och sista bilden:

Gulligt med en bild med bara näbbarna! Nästa stopp för paret? Honeymoon, såklart. Men de åker inte riktigt ännu, först ska de klara av lite fler kungliga engagemang…

13 reaktioner till “Första bilden på de nygifta!

  1. Jag undrar också varför det är så tyst om den biten.. annars brukar det ju skrivas om först. Såg fram emot läsningen! Jag tror inte att hon tyckte om Meghans look alls men vill kanske inte skriva det.. det är min känsla 😆

 1. Jag KAN inte sluta titta på Harrys ben på den svartvita bilden. Är de inte jättesmala?!?

 2. Men är inte bilden på brudparet lite märklig? Han tittar in i kameran, hon gör det inte och hon tittar inte på honom heller.

 3. Jag tycker att familjebilden är sorglig. Det blir så tydligt att hon inte har en (fungerande) familj när hon har en person (?) från sin sida och resten är hans familj. Tror att det känns.

 4. Tråkigt för Meghan att ha bara en person på plats. Men klänningen sitter inte hundra, kanske hon gick ner i vikt av stressen före, hon är ju verkligt petite annars också. Diademet var smashing, så perfekt på henne, klänningen var nu sådär. Tycker Victoria fortfarande överglänser alla då det gäller att ha en egen stil

 5. Familjebilderna var jättefina! Men var är Meghans hand på väg på bilen på endast brudparet? 🙂

 6. Hade också hoppats på en reaktion på klänningen som första inlägg efter bröloppet.

 7. Så fina foton. Speciellt bilden med H o M med alla barnen, så härlig och varm! Vore så intressant om du vill skriva lite om alla huvudbonader, hur man tänker där med färg och framförallt dessa lite underliga former, många är verkligen i ögon fallande, nästan så man stirrar;)

 8. Hej Ebba,
  Måste fråga med tanke på klädkoder. Är det ok att ha vit överdel till mönstrad kjol på bröllop med klädkod mörk kostym?
  Hälsningar Christina

 9. Ja, var är din kommentar/analys av brudklänningen?
  Vill höra din åsikt om hela brudens utstyrsel, inklusive detaljer.

 10. Ebba! Klänningen!

  Vi satt bänkade och diskuterade vad för spännande som skulle dyka upp men alla var sen ense om att det var ett rätt platt fall. För stor (?) klänning, hår som hängde och en väldigt “plain” design. Är det ingen med lite inblick/kunskap som vill påtala det? Det säger ju ingenting om bruden själv (som ju är onekligen vacker) utan bara om design/val/eventuell press/rådande ideal.

  Det hade varit roligt att höra dig diskutera det. Du hoppades ju på något nytt och spännande. Jag såg fram emot att läsa vad du tycker som är lite mer insatt/kunnig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.