Kates bröllops-outfit, hit eller miss?

Kates bröllopsoutfit då, vi måste prata om den också. Jag är förvånad, faktiskt. Att den såg vit ut är inget problem tycker jag, den är en ljus pastell, det funkar.

MEN det som är trist tycker jag…

Det är att denna look hade varit perfekt på hennes mamma Carol. Inte på denna snygga trebarnsmamma! Absolut, nybliven mamma till Louis, men hon hade ändå kunnat ha något vackrare. Något mer modernt, något lite yngre. Hon har ju massvis med hjälp med sådant här. En kappa med härlig brodyr, om hon inte ville ha klänning?

Vissa hävdar att det är en “titta inte på mig”-look, som en fin gest. Men nja, så funkar det ju inte på bröllop. Tänk på alla kronprinsessan Victorias underbara klänningar på syskonens bröllop! Att då återanvända en look i stil med denna? Nej, sorry. Hon kan sååå mycket bättre.

Vad tycker du?

28 reaktioner till “Kates bröllops-outfit, hit eller miss?

 1. Håller med. Denna Alexander McQueen kappklänning har hon använt minst tre gånger tidigare, första gången på prinsessan Charlottes dop. Så medan engelska tidningar kallar henne sparsam, säger de samtidigt att hon borde ansträngt sig mer.

 2. Jag tycker hon är superelegant. Det är en tidlös look som funkar lika bra när man är 25 som 65. Så att Carole eller Camilla hade kunnat ha på sig det är inte negativt med en sån här look tycker jag för Eugenie kunde också haft den och varit vacker.

 3. Ja det tycker jag med. Hon kunde ansträngt sig lite mer, den är dessutom återanvänd (som är ok alltid annars men inte på detta megastora event). Ngt fint från Erdem eller D&G kanske?
  Meghans brudklänning var väldigt vacker och stilren mem tråkig (!) hon kunde valt precis vad som helst och tycker hon kunde tagit ut svängarna mer! Sen var det helt makalöst vackert när hon gick in i mörka kyrkan och ljuset lyste upp på slöjan och den vackra sången. Helt fantastiskt.

 4. Men Kate har ju precis fött barn och kom kanske inte i eller kände sig inte fin i den planerade klänningen/hade svårt att ordna en ny då hon inte visste hur kroppen skulle vara denna dag? Kanske inget som inte kunnat lösas för en person omgiven av personal, men det måste inte vara nonchalans bakom en lite trist/inte ny klänning.

 5. Jag håller med. En sådan outfit bär Kate ofta, den kändes nästan lite ”vardaglig” (vardaglig i kungliga sammanhang, inte vardag i mitt liv direkt;)). Hade varit roligt om hon hade haft en lite mer festlig look.

 6. Jag tycker det kan vara schysst när kändisar/kungligheter/you name it förenklar istället för att spöka ut sig när vi förväntar oss det. Hennes garderob, hennes beslut.

 7. Jag håller med. Hade förväntat mig ngt finare. Sen såklart nyförlöst osv… men ändå. Den var lite tråkig. Speciellt med alla vackra Hollywoodnänniskor runtomkring. Sen är hon ju såklart vacker med en säck på sig och påse på huvudet.
  Jag är så excalterad över bröllopet fortfarande. Googlat bilder och försökt alla jag känner att ordna fest med dresscode så att man kan få klä upp sig snart!!!! Satt som klistrad framför er sändning. Du är så proffsig och behaglig i rutan Ebba😘

 8. Håller med om att det var en lite trist outfit på henne. Det är ju ändå en jättefest! Synd att inte få se henne i något riktigt festligt.
  Det som någon ovan skrev, att tänka att det handlar om passform etc efter barnafödande – nja det tror inte jag alls. Helt övertygad om att de har en hel stab med folk som kan måttanpassa kläder på nolltid vid behov!

  Underbart med alla dessa bröllopsuppdaterimgar! Mer, mer! 🙂

 9. En så vacker kvinna behöver inga volanger. Enkelheten framhäver hennes skönhet.

 10. Trist javisst. Dessutom tycker jag att den är för nästan-vit faktiskt.

 11. Håller med dig Ebba. Min första tanke var att hon skulle ta av sig “kappan” och nästan “chocka” oss med en helt fantastisk klänning under.Kanske fånigt att tänka att hon skulle bära ngt alldeles extra, men det var precis det jag gjorde. Och självklart är hon jättefin, hon kan bära upp det mesta. Stort tack för att du gav oss en fenomenal sändning,ingen guidar så bra som du med din kunskap, genuina intresse osv ni var väldigt duktiga alla såklart. Du sätter alltid bra ord på det vi ser, kvickt och fint. Och ja, WOW på George Clooney med fru!

 12. En helt annan reflektion: Ser inte lilla Charlotte (och George för den delen) exakt ut som sin pappa? Och Andrews döttrar – lika honom. Starkt genetiskt genomslag på den sidan uppenbarligen.

  Kul med alla dina inlägg! Jag är kluven till monarkin men det här var en kul tilldragelse helt klart. 🙂

 13. Jag tror på att det var för att inte konkurrera. Tycker inte att man kan jämföra med Victoria – visst har hon en ok stil, men hon är ju inte i närheten av en sån stilikon som Kate är. Och faktiskt inte heller lika berömd på det viset, tror jag.

  ALLA undrade vad Kate skulle ha på sig, alla skulle jämföra. Att då ta något så enkelt att hon inte ens finns med bland alla ”vad-hade-de-på-sig”-bilder är ju smart. Dessutom garanterat inga rubriker av typen ”Kate stal showen!” (Jag tyckte brudklänningen var så enkel att dem var tråkig och har nästan redan glömt den)

  Trist för oss förstås, men jag tycker det är ett vettigt val. Allt strålkastarljus hamnade där det skulle. (Eller kanske inte, för den man minns bäst är väl Alna Clooney i sin gula klänning 😉 )

 14. Mycket stilg out-fit! Däremot stör det mig att hon bär vitt. Tycker att det är bruden som bär den färgen.

  1. Den är ljusgul men ser vit ut. Oprah Winfrey bytte klänning i sista sekunden när hon upptäckte att hennes klänning såg vit ut fast den var beige. Kate kanske inte brydde sig.

 15. Jag imponerad av detta stora intresse menar inget illa hur kan man tycka så mycket om människor man inte känner om klädval mm

 16. Håller helt med dig Ebba! Hon kan så mycket bättre, fast jag ibland tycker att hon kan klä sig ganska så damigt.
  Vad jag har sett så är det här också en kappa hon haft fyra gånger förr, vilket det inte är något fel på. Mne skulle hon ha kunnat välja någon annan kläning att återanvända än den här.

 17. Jättevacker! Helt rätt tycker jag – och förmodligen Kate👍

 18. Vad tyckte du om brudens styling och klänning ? Det viktigaste som jag kom hit för att läsa om ju.. hoppas du inte glömmer det 😝

 19. Tror också att Kate ville tona ned sin skönhet och inte dra blickarna till dig.. Väntar så på ett inlägg om brudklänningen. Tycker att Meghan som är så vacker inifrån och ut kan bära en så enkel klänning men måste säga att jag tyckte att den satt sådär… och såg lite stor ut faktiskt.. Tiaran och slöjan var vidunderliga men retade mig tyvärr på hårtestarna litegrann, ok annars men inte just på bröllop.. Tack Ebba för fenomenal avslappnad o kunnig guidning!!

 20. Spelar ingen roll om färgen heter ljusgul eller vad som, den s e r vit ut! Passar absolut inte på ett bröllop! Helfel blir det, speciellt när brudgummens brors fru (närmaste familjen) har det! Om hon någon gång köper nytt så hade väl det här varit rätt tillfälle. Är riktigt besviken på Kate faktiskt. Hade väntat mig något mer. Och inte bara kläderna, håret borde ha satts upp också.

 21. Ja nog tycker jag att det kändes lite trist och oinspirerat av Kate. Snyggt – absolut. Men trist. Och sen ser den onekligen vit ut på de flesta bilder vi sett. Åh hon skulle ju kunnat slå på stort denna gång – det är ju hennes mans enda bror som gifter sig!

 22. Håller med! Tycker dock dessutom att den är för nära vit. Hurra för din rapportering Ebba – älskar den!

 23. Det är ett oerhört märkligt val. Enkelheten ja, men framförallt färgen – den ser verkligen vit ut! Om hon nu ville bära pastell – varför välja en så pass ljus nyans att den förväxlas med vit? Torde vara uppenbart. Jag ser inte ens vilken pastell det skulle tänkas vara 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.