Meghan kräver det!

Nämen, detta – alltså hertiginnan Meghan – KRÄVER nästan ett pre-godis till veckans kungliga svep. Eller vad säger ni?! Vi kommer att ha fullt upp här på fredag, så vi börjar redan nu med en grön karamell:

Meghans underbara entré på Commonwealth Day Service (en av de allra sista “uppdragen” i drottningens och kronans tjänst) i juvelgrön ensemble signerad Emilia Wickstead är inget man glömmer i första taget. Vilken fullträff. Wow, wow, wow!

Kanske är det för att jag just ett klart senaste “Homeland”-avsnittet OCH hela “Erkännandet” på SVT Play och längtar innerligt mycket efter kvalitetdrama men…

Prinsen och Meghan. Det är ju något med klänningen, nej hela looken med capen, som känns lite “Handmaids Tale”?!

Miniväskan från Gabriela Hearst är extremt rätt och lyfter verkligen looken, liksom valet av ljusa pumps – som “bryter av” precis rätt.

Foto: Kirsty Wigglesworth / TT

KOMMENTERA GÄRNA! Vad tycker du om looken, på en kunglig skala 1 – 10? Jag lutar någonstans runt… 197.

18 reaktioner till “Meghan kräver det!

 1. En helt fantastisk look! Dessutom såg jag en bild där man såg att fodret i Harrys kavaj matchade Meghans klänning, jag tyckte det var gulligt på nåt sätt att de visade att de hör ihop.

 2. Jättesnyggt verkligen. Jag försöker bara tänka om det finns något annat sammanhang en sådan look skulle funka för någon som inte är kunglig? Inte ens om jag skulle på någon festligare tillställning skulle jag kunna ha något liknande och jag kan inte riktigt se någon annan typ av kändis ha det heller. Kanske bara klänningen skulle kunna funka på en kändis på något event men tillsammans med hatten? Det är liksom bara kungligheter som kan ha hatt numera utan att det ser helt konstigt ut.

  1. I Storbritannien är det vanligt att gästerna har hatt/fascinator på bröllop!

   1. Det visste jag förstås men eftersom jag själv aldrig varit på något tycker jag ändå det ser lite konstigt ut med klänning och hatt. I Japan för ett tag sedan hade gästerna vid någon festlighet för ett tag sedan långklänning och hatt. Det lär jag aldrig uppleva i verkliga livet.
    Men samtidigt är det kanske därför det är kul att titta på kungligheter. De har ofta kläder som man själv aldrig får tillfälle att använda i sitt vanliga liv. Det är kanske också därför jag tycker det är lite trist att titta på bilder av kungligheter när de har vanliga kläder på sig.

 3. Typ 7310 poäng från mig och fullständigt WOW… alla hennes outfits från helgen är oustanding. Monochrom look är såååå rätt. Och inga väskor m blaffiga spännen som visar att man har råd. Perfekt m nude pumps.
  Hur ska man klara sig utan henne?!!

 4. Först – Erkännandet, alltså – så BRA serie! Hemsk, men så himla bra! Martin Freeman levererar som alltid. Sedan, underbart stiliga Meghan, som jag kommer att sakna hennes appearance i ditt kungliga godis! Och i flödet i största allmänhet. Älskar hennes stil, den slår faktiskt alla andras, inklusive våra egna, svenska kungligheters, med hästlängder. Tycker jag, då 🙂 Prinsessan Sofia kanske kan plocka upp den stafettpinnen? Hon är väl ändå den som tar ut svängarna mest rent stilmässigt, tänker jag. Ha en fin torsdag!

 5. HERREGUD vi fint! Kan det vara att vi redan fått år 2020’s kungliga fullträff?! Älskar absolut allt med looken. och längtar innerligt till veckans kungliga fredagsgodis!

 6. Helt underbart m grönt 💚
  Synd att de ej får representera längre, tror drottningen gjort ett stort misstag
  Tack för en bra blogg 💞

 7. Verkligen ursnyggt! Hon bär upp detta alldeles perfekt. SOM man kommer sakna detta par i kungliga sammanhang, dock tror jag att de kommer leverera oavsett var, när och hur oavsett “Kungligt” eller ej. TACK som skriver så oerhört bra Ebba! Riktigt längtar till i morgon 🙂

 8. Jag är också ett stort fan av Homeland. Du vet väl att SVT play ligger men vecka före SVT?

 9. Ursnyggt!🌿✨🌿✨ Det er noe veldig «amerikansk filmstjerne» over denne looken, syns jeg☺️ Hele uken har hennes outfits vært utrolig vakre, særlig den røde klänningen❤️ Outstanding!✨🌸✨🌸

 10. Nej nej det är alldeles för likt handmaid’s tale fruarna. Obehagligt tycker jag! Hade varit bättre utan capen. Det är ju en vacker färg i sig.

 11. wow, hon ser fantastisk ut!! Men varför sätter man en blå kostym till? Helheten hade vart exemplarisk om Harry hade haft en beige, lr åtminstone mörk kostym med en brun glans.
  Kostymen tycker jag tar ner denna outfit, för visst ser man dem som en gemensam outfit:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.