Måndagsrapporten – veckans mantra?

MÅNDAG: Ja, håll hårt i balansen, krampaktigt hårt – det är mitt mantra denna vecka. Fokusera, lyssna på magkänslan och skippa ältandet och velandet. Bara GÖR. Mellanmål, träning, rutiner, fokuserat jobb är grunden. Allt för att hinna med så MYCKET det bara går på “att göra”-listorna, som är späckade med kul grejer.

Vet ni, jag tror förresten jag måste ha ETT mantra för den här veckan. Ett. Rimligt. Hyfsat konkret. Hjälp mig, kommentera gärna! Det var så kul att ha det förra veckan, och veckan dessförinnan! Hmm, ska man våga testa 80 / 20? Well, just nu är nog inte bästa tiden för det. Ja, som sagt, kommentera gärna och tipsa.

Måndagen är annars digitala måndagsmöten, en timma svettig tennis och sedan podda med Emilia. Vi släppte förresten precis en rykande färsk podd om att ta klivet in i modevärlden, varsågoda, ett perfekt måndagssällskap på din måndags-powerwalk, eller korta lilla joggen?

TISDAG: Skrivpass på morgonen. Jobba med Bookbinders-kampanjbilder som vi producerade förra veckan, lunchmöte och sedan klippning hos Victor på Preston. Sådan lyx, nu ska håret bli sommar-preppat. Dessutom blir stunden hos frisören (som ligger i mitt hus) alltid en underbart lugn stund med datorn, haha. Njutning. Klämmer sedan också in ett sommarklipp för alla barnen, pojkarna är så långhåriga nu, det blir ett rejält klipp!

ONSDAG: Mamma och pappa kommer upp till stan, vilket är himla skönt eftersom det är fullt ös. Plåtning och produktion hela dagen, mamma rycker in och hjälper till på dagen. Vilket hon tycker är roligt och det är skoj att ses. Älskar att jobba ihop med mamma. Vi har ju planer på den där nästa kokboken, kanske… Kanske. Just det, om någon är sugen på att haffa en signerad Sommar-kokbok, så är den ju ganska slutsåld överallt. MEN nu på fredag går det bra att komma förbi Bookbinders på Karlavägen 67 och köpa på plats, hela fredag.

Välkomna, bara att droppa förbi Karlavägen! Perfekta presenten till kollegor, lärare och alla andra…

TORSDAG: Möten, möten och efterjobb från onsdagens produktionsdag. Gå igenom bilder, klipp och material. Klippa, skriva och fixa. Det är ju ofta lika mycket jobb efter plåtning, som inför – och under. Förhoppningsvis härligt mycket fint och bra material. Sommarmiddag med mitt lilla gäng på kvällen, ska bli så trevligt!

FREDAG: Nedräkningen har pågått länge nu och nu är den här. “Den blomstertid nu kommer…“. Åh. Skolavslutning för två mycket förväntansfulla barn. Måtte solen och värmen fortsätta till på fredag. Det blir ju inte som vanligt (det nya som vanligt?!) med digital film men för dottern blir det i alla fall en “ute-fika” på förmiddagen. Hurra för sommarlov.

Som sagt, välkomna förbi Bookbinders om du vill haffa sommarens bästa kokbok signerad. Jag ska sedan på eftermiddagen dyka in i en studio och spela in “voiceovers” till projektet jag jobbat med senaste veckorna, det lär ta några timmar. Sedan ska det bli skööönt med fredagskväll!

LÖRDAG OCH SÖNDAG: Gröna Lund-besök bokat för barnen. Puh. Jag satt igår i säkert en timma och trixade med “slot-tider” för de olika åken, haha. Moderna tidens problem?! Sedan på söndagen åker Johan ner med barnen till Skåne, där de landar för ett evighetslångt sommarlov. Jag jobbar kvar i stan ännu en vecka, sedan byter Johan och jag av, alltså att han jobbar i stan en vecka och jag nerifrån Falsterbo. Nej, nu ska jag in i måndagsmöte här, hej så länge!

8 reaktioner till “Måndagsrapporten – veckans mantra?

  1. Håller med! Inspirerande och peppande. Tack Ebba för allt härligt du förser oss läsare med i dina olika kanaler.

  2. Det går att hämta upp en kokbok i Göteborg också på fredag! mellan 9 – 12!
    Meddela innan bara!

  3. Åh, håller tummarna för en ny kokbok! Älskar verkligen den andra!

  4. Mitt jobbmotto är ”plan my work, work my plan”, eftersom jag är urbra på att planera men mindre bra på att hålla mig till planen för att det dyker upp massa annat… så för livet (och din vecka) kanske: plan my week, work, the week” 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.