Låt mig presentera…

/ Betalt samarbete med Storytel Foto: Lisa Höök /

…En mycket stolt jurymedlem i Storytel Awards! Jorå, i kategorin “Spänning” dessutom i Storytel Awards som alltså går av stapeln den 29 april. Tackade ja med vändande mail när jag fick frågan. Ärofyllda uppdraget delar jag med juridikprofessorn Mårten Schultz, skådespelaren Dragomir Mrsic och Kerstin Bergman, docent i litteraturvetenskap och deckarexpert. Ja, du hör ju vilket gäng!

För mig känns det extra kul eftersom 2020 verkligen blev året då jag på allvar blev ljudboks-frälst. Och därmed äntligen fick in mer böcker i livet igen. Att sen också JOBBA med det, och med Storytel, har varit så väldigt roligt. Mycket tacksam för det. Galan är alltså en hyllning till författarna, rösterna och berättelserna som påverkat, utmanat och inspirerat oss under året som gått.

Passade på att plåta en flott bild här hemma, och plockade fram glittrande skor som stått och dammat i typ ett år:

Nominerade i kategorin ”Spänning” är hela 51 titlar (och författare), bland annat Denise Rudberg och hennes Tio Grisar Nere, Ödesmark av Stina Jackson och Kameleonten av Jonas Moström…

Du kan rösta i kategorierna barn, fakta, roman, spänning och ungdom. GÖR DET NU! Lägg dina röster på dina favoriter i respektive kategori innan den 28 februari. Då sätter också juryarbetet igång på allvar.

HÄR kan du läsa mer om mina kollegor i övriga jurygenrer…

KOMMENTERA GÄRNA!

3 reaktioner till “Låt mig presentera…

  1. Hej Ebba! Vart kommer den fina tavlan som hänger i bakgrunden från?

  2. Du har det så fint hemma! Den gröna puffen är underbar och skrivbordet … wow! 🙂 Hoppas att Jonas Moström får den uppmärksamhet han förtjänar snart. Älskar hans böcker! Läser du dem också?

  3. Älskar dina uppdrag, samarbeten och kungliga rapporter. Blandningen! (även reklamen du gör, din sida är som ett glossigt magasin men mer miljövänligt.. Tja om man bortser från konsumtionen då, men alla fattar?) älskar!

    Kul samarbete detta. Heja Idde och Hajen för barn.. Mest för alla illustrerationer hon annars gör. Hennes böcker är fantastiska! Som v”veckan före barnbidraget”. Så viktig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.