Kappan att investera i – och vinterns bästa skor?

/ Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig /

Hej mellan digitala måndagsmöten, här från mitt kära lilla kontor på Nybrogatan. Njuter så av vinterlandskapet utanför på “min” lilla del av gatan, just ett kvarter ovanför Karlavägens pampiga allé. Okej, det blir kaaallt eftersom jag har ett enormt skyltfönster ut mot gatan men det är det värt. Sitter här med tofflor och varm tröja.

Måndag betyder nytt avsnitt av vår nykomling, Säker stil svarar! Överlycklig över er fina respons på den, tusen tack. Vi kör på helt enkelt! Vi öööser på med stilfrågor, allt från vinterskor (som funkar BÅDE till leggings och kostymbyxa, eller svarta klänningen, tips för övrigt om denna Rodebjer på Wakakuus slutrea) till konsten att förvara en gammal, vacker dopklänning (min mamma rycker in LIVE med sitt bästa tips…) eller vinterns bästa kappa? Och då faktiskt icke perfekta puffern från ARKET, utan en mer dressad kappa. Vi pratar om Filippa K:s Alexa och Max Mara-kapporna, som man med lite tur kan hitta second hand eller annars på Zalando.

Det inkommer ofta många väskfrågor, bland annat om Bottega Veneta och Mulberry. Passar därför också på att tipsa om det exklusivt erbjudandet Säker stil har just nu, där koden SÄKERSTIL15 ger 15% rabatt på HELA sortimentet (förutom redan nedsatta varor) hos Imagegroup.se. Kod giltig t.o.m. 15 februari!

Nu ska jag vidare till nästa digitala möte här, hoppas att ni alla har en bra måndag. Ny vecka, nu ser vi till att den blir enligt plan. Heja oss! KOMMENTERA GÄRNA!

7 reaktioner till “Kappan att investera i – och vinterns bästa skor?

  1. Älskar din T-shirt. Var kan jag köpa den? Brukar aldrig fråga om dina kläder. Du länkar så bra. Men denna åhhhh

  2. Toppen med rabattkod. Nu slog jag till på en svart Alexa som jag klurat på att köpa. 😊

  3. Ligger hemma med reumatisk värk, så skönt med nytt podd avsnitt att lyssna på. Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.