Bookbinders-tips från mig!

/ Reklam för egen verksamhet och Bookbinders Design /

Japp, här kommer tips från Bookbinders Design. Och japp, jag är ju lite partisk men åh vad mycket fint vi har i sortimentet nu. Mina favoriter? Prägla snygga A5-boxen i sand med “Mina kvitton” eller “Nycklar”, att ha i hallen. Och lägg till en “to do”-lista innan du checkar ut i kassan. Det är nu påfyllt eftersom flera färger sålde slut! Pappret är sådär lagom tjockt, listorna går att riva av.

Tips på fler favoriter? Här nedan ser du höstens säsongsfärg, som alltså gästspelar – Camel Cashmere. Älskar detta spiralblocket präglat med svart eller guld…

…Här nedan ser du största typsnittet, i versaler och guld – igen, på Camel Cashmere. Så lyxig väv, matchar snyggt till läder och ja, det mesta på skrivbordet tycker jag.

En annan lyxig färg är ju Rosenröd, min andra favorit just nu. Vävda mappen med guld blir ljuvligt fint. Perfekt för viktiga papper, mötespapper och annat man behöver hålla ordning på i vardagen.

…Och här nedan ser du anteckningsboken i klassikern Sand med prägling i guld. I Sand-kollektionen finns också vår populära månadsplanerare, som är en sådan RÄDDARE här hemma under veckorna:

…Eller lädercover i cognacbrunt italienskt läder. Elegant med “blindprägling”, som här nedan. Går ju att använda om och om igen, du byter bara “notebook” inuti! En av sakerna Johan jobbat med är att uppdatera och förfina Bookbinders läderprodukter, de har blivit så otroligt fina nu. Stolt så jag spricker över dessa. Här skymtar du pennskrinet! Pennan är vår vinröda Le Pen som skriver så mjukt och fint, bläcket är dessutom syra- och giftfritt.

Okej, en kik på lädret i “Dusty Green” också, hur fint?! Sista tips, om du ändå klickar hem något? Måttbandet med bokbinderiväv, BÄST att ha i handväskan – och sådan bra liten present.

KOMMENTERA GÄRNA, eller skicka mig ett DM om du har frågor om din beställning

Ja, om vilken färg på prägling du ska välja, eller något annat? At your service!

Nu ska jag äta upp min kvällsportion med havregrynsgröt här och svara på ett gäng frågor på Insta Stories, sedan krypa ner och försöka somna i tid. Inte det lättaste när man är ensam hemma…

13 reaktioner till “Bookbinders-tips från mig!

 1. Älskar månadsplaneraren! Vi använder den som en veckoplanerare här hemma, en rad för varje familjemedlem! Hade den bara haft en ficka längst bak att samla upp de där papprena som behövs för planeringen – veckobreven från skolan knte minst – så hade den varit helt perfekt!

 2. Beställde just – tack för generös rabattkod! Har kollat på en anteckningsbok länge men tycker det är lite väl saftigt med 400 kr om man vill ha prägling med.. men nu känns det mycket mer prisvärt!

 3. Nej, Ebba, nu avföljer jag. Det är SÅ mycket reklam i din blogg och så lite övrigt material. Har följt dig länge, men sedan du blev egen så överflödar det av reklam…. Tack för den här tiden.

  1. Samma här. Hade hoppats länge att du hittar tillbaka till journalismen eller något annat intressant, men varje gång jag öppnar så är det något jag borde skaffa, köpa, prova.

 4. Herregud vad dyrt för anteckningsböcker, finna många fina för halva priset på bokhandlarkedjorna…så får man pengar över till att köpa nåt annat kul😊

 5. Tidigare har din blogg varit min favorit men jag håller tyvärr med om det här med reklamen. Med risk för att låta som en riktig moraltant har jag också reagerat på att dina barn numera är med och gör reklam för allt möjligt. Dina barn är verkligen helt underbara men som förälder och någon som dagligen möter barn i mitt yrke känns det lite obekvämt. Jag har förstås inget med det att göra och jag inser att de säkert kan tycka att det är kul att ”jobba” med mamma men jag undrar hur de kommer att se på detta när de är äldre? Du och din man har säkert diskuterat igenom detta noggrant men du var så privat med barnen förut och därför förvånar det mig att du svängt så vad gäller detta. Men som akademiker är det mycket med influenseryrket som jag har svårt att förstå.

  1. Som akademiker…??? Det var ett märkligt uttalande. Förmodligen din helt personliga åsikt. Jag är också akademiker och det har inget att göra med vad jag tycker om influenser och bloggare.

   1. Det är givetvis min högst personliga åsikt. Det jag syftade på var att man som akademiker skolas in i ett kritiskt tänkande som jag upplever att många influenser verkar sakna. Jag menar inte att sitta på några höga hästar och uttala mig nedsättande om influenceryrket men jag har svårt att förstå på vilket sätt det skulle vara inspirerande att t.ex. göra reklam för och uppmuntra till köp av produkter som man inte ens verkar gilla på riktigt eller använda som privatperson. Hur ofta ser man t.ex. Ebba i Ecco-skor? I alla inlägg utom de sponsrade har hon andra skor, t.ex. Acnes chunky sneakers. Jag inser givetvis att reklamen utgör en stor inkomstkälla och möjliggör andra typer av inlägg som uppskattas av många läsare. Men dessa reklaminlägg som känns allt annat än genuina gör att åtminstone jag tappar förtroendet för influencern i fråga. Och därför slutar jag helt enkelt läsa bloggen fastän jag gillade den mycket förut.

 6. Jag vill bara säga att du Ebba är en sådan bra förebild pch en grym inspiration för oss tjejer/ kvinnor. Jag har en dotter ( och son) båda snart 3 år. Det känns så kul att kunna följa dig genom din blogg och få inspiration för det ger DU verkligen.
  Kan alltid relatera lite till dej och känner alltid en positiv ”vibe” när jag läser din blogg.
  Känns så kul att det finns tjejer som du som bloggar och vågar skriva hur du känner utan filter och bs.
  Förstår inte hur du hinner med allt med en så framgångsrik karriär, hustru och mamma till 3 så fina barn! Superwoman for sure! Dessutom, sedan hur du tagit tag i träningen (jag vet att när man har barn är bara det en anledning för att bortprioritera sin träning!
  Beundrar verkligen din ärliga och positiva blogg, det är vad vi behöver i dagens ytliga ”socialmedia” samhälle!
  När jag känner att jag behöver en paus från all mamma chaos hjälper det och get så mycket att få ta del av din vardag! Tack! ❤️

 7. Detta är en del av Ebbas arbete och profession. Ebba försörjer sig på sin blogg, sina olika företag och andra uppdrag. Jag värdesätter detta enormt och ser vad som ligger bakom. Att dela med sig av sitt liv, sitt familj och olika uppdrag (reklam mm) är en inkomst och varför ska det inte vara det!? TACK Ebba för tips, livsinsikter och din proffessionalitet i alla lägen❤️! Njut av Skåne, barnen och mannen din!

 8. Tycker Bookbinders är så vackra! De gula särskilt! Önskar anteckningsböckerna skulle plocka upp fler av de funktioner som finns i Lechtturm1917s anteckningsböcker. Funktionsmässigt tycker jag de har allt med ficka bak, några sista sidor som enkelt rivs av, rumrerade sidor, bokmärke och randig/rutig mall och etiketter. Bookbinders har ju flera men inte alla. Längtar till dess!

 9. Fick just hem A4 boxen i sand, så nöjd, i densamma jag samla fina minnen och viktiga tidningsurklipp

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.