Kakans pasta, inrednings-bråk och en pappa-hyllning

Jag hade i ärlighetens namn lite ångest imorse, när jag såg att veckans podd poppade upp i flödet. Det blev någon slags “stream of consciousness”-poddande igår hemma i soffan. Jag hade haft en intensiv jobbdag, Emilia likaså och vi satte oss ner och bara… Körde. En av sakerna jag älskar med podden. Och naturligtvis, att podda med Emilia. Vi ses, vi kör. Så tacksam över att ha en sådan fantastisk partner, som aldrig slutar överraska mig. Hur som helst. Vi har ju en ständigt bubblande konversation som aldrig tar slut, under veckorna, om tankar, idéer och vad vi vill plocka upp i podden. “Den listan måste vi ha med!”, “Detta måste vi tipsa om!”, “Den där frågan MÅSTE vi ta upp”. Just för att vi sedan ska köra, ofiltrerat men ändå utifrån en struktur. Kände då imorse att jag kanske var lite väl gnällig mot min älskade Johan just den här veckan…

…Men så fick jag en fin liten flod av glada kommentarer idag på Instagram, från snälla följare som hade skrattat gott åt nya avsnittet. Och då tänkte jag att, tja, om vi nu kan bjuda på lite skratt och igenkänning – så vet ju Johan att jag älskar honom väldigt mycket. Oavsett eventuella inrednings-meningsskiljaktigheter.

Avsnittet heter alltså: Din snåle j-vel. Ooops. KOMMENTERA GÄRNA!

3 reaktioner till “Kakans pasta, inrednings-bråk och en pappa-hyllning

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.