“Den där skjortan Ebba, varifrån?”

/ Innehåller affiliate-länkar, produkt vald av mig /

Fick ett gäng frågor om skjortan jag hade på mig på gårdagens #SäkerstilLIVE med Efva Attling, där vi visade signatursmycken, pratade silver, kreativitet och stiltips – var för övrigt sååå skoj att gästas av självaste Efva, se gärna sändningen på @sakerstil Instagram! Okej, svarade flera av er på DM men det är alltså en Filippa K-skjorta som finns HÄR och...

…Jag som främst använder typ TRE skjortor och har en ganska slimmad skjort-garderob hemma (består ungefär av vit Capri-skjorta, randig med mörkblå rand, randig med ljusare rand och ljusblå herrskjorta på sommaren) kände mig så fin i denna! Snäppet roligare än en vit klassisk. Lika snyggt till svarta kostymbyxor och kängor.

Igår stylade jag den med dessa svarta jeans från svenska Mayla, sådär lite “worn out”-tvättade och skönt klassiskt snygga modellen “Elsa” med exakt lagom flare. I like!

Ok, när jag ändå tipsar om sådant jag får mycket frågor om, TRE snabba:
1. …Så såg jag att Filippa K nu fått in påfyllning och nyheter i Soft Sport-kollektionen. Rosa hoodien ändå. Älskar ju deras sköna sweatshirts, som i sin enkelhet är så underbart snygga.
2. …Så kommer mina jeans på bilden från Levi’s och Zalando, modellen är den här. Jag har storlek 31 på mina (och den kortare längden) och de är då ganska oversize. Skönt i och för sig! MEN jag är därför i villhöver-behov av dessa i storlek 30.
3. …OCH min “fluffiga” svarta tröja är från Wakakuu och Acne Studios. Japp, den som jag faktiskt har på mig just nu till svarta leggings och mina Ecco-kängor från Tredtray-serien. Från Wakakuus egen kollektion kommer bruna kashmirkoftan, som jag också fått mycket frågor om!

Japp, det var allt för nu. Dags att natta barn denna mörka novemberkväll och att säga tack och hej till en dag som började sådär men som faktiskt blev riktigt, riktigt bra. Hurra! Så kan det OCKSÅ bli ibland. KOMMENTERA GÄRNA!

9 reaktioner till ““Den där skjortan Ebba, varifrån?”

  1. Hej! Hur skulle du säga att capri är i storleken? Är så sugen på ett köp men bor inte i närheten av någon återförsäljare och vet inte vad jag ska chansa på för storlek. Tack för en inspirerande plats!

  2. Hej! För mig finns det ingen länk till skjortan (går inte att klicka på HÄR), kan du skriva vilken modell det är eller länka på nytt? 😊

  3. Jättefint Ebba, verkligen men varför vägrar du svara på varifrån din beiga jacka är ifrån? Är det för att det inte är något samarbete?? Så många har frågat om den på Instagram och här!

      1. Men åh, äntligen fick även jag ett svar 🤪🙈 okej, tack!!

  4. Hej! Har precis beställt hem jeansen efter inspiration från dig, dock köpta här i USA. Skall bli spännande att se hur de är på, du passar perfekt i dem.
    Kram!

  5. Snälla🙏, lite tips om snygga hemma/mjukiskläder till män. Letar efter present till maken som behöver uppdatera den delen av garderoben nu när det blir mycket hemmajobb. Tacksam för tips!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.