Idag längtar jag lite extra

Imorse när jag lämnat barnen satte jag på detta och lyssnade på väg till jobbet. Jag ville ju bara på direkten ringa till Amy och säga att det var kul att höra, kloka ord om hälsosam kost, kulturskillnader mellan USA och Sverige, heja på och säga SNYGGT JOBBAT SIS! Men det går ju aldrig att ta det där morgonsamtalet, med tidsskillnaden. Suck. Slog mig hur himla mycket jag längtar efter Amy och hela hennes gäng nu. Usch. Nu var det bara för längesen vi sågs.

På grund av pandemin var det givetvis omöjligt att ses i våras. Även i somras – då de i och för dig hade gått att resa, så valde Amy med familj att stanna i USA. Vilket såklart var deppigt men kändes bra. Nu är det höst, vi hade hoppats på att ses, på något vis. Mamma och pappa hade biljetter bokade som fick bokas av. För nej, det ser ju inte särskilt ljust ut. Än hoppas vi att julen kanske kommer att gå, kanske kommer de att kunna resa över till Sverige och Sälen då? Jag håller alla tummar och tår.

Foto av Linda Alfvegren, från stranden i Falsterbo.

Och NEJ, detta är ingen reklam utan bara en väldigt stort lillasyster: Vill du lyssna på SWEA-podden med Amy, så finns avsnittet HÄR!

5 reaktioner till “Idag längtar jag lite extra

 1. Åh vad vi längtar efter att ses i sälen, det SKA gå!! Kramar

 2. Vad roligt! Detta måste jag lyssna på! Jag hoppas också att det blir bättre snart, längtar också efter familjemedlemmar.

  På tal om att lyssna. Har du lyssnat på Finding Freedom? Jag skulle älska att få läsa/lyssna på dina tankar om den.

 3. Hej Ebba! Tänkte bara säga att jag precis plöjt din gravidbok och den är så grym! Lite deppig efter det fina och inspirerande mat-kapitlet då jag fortfarande i vecka 14 mår illa och bara får i mig skorpor och grapefrukt… men håller tummarna för att jag kan testa Amys smoothie snart! Tack för att du gjorde den här boken!

 4. Lyssnade på senaste podd-avsnittet idag.
  Har ni funderat på att kanske bara podda var fjortonde dag?
  Jag gillade verkligen er podd när ni började.
  Saknar det innehåll och den stringens ni hade då.
  Vad har hänt?

  Ni pratade mest om hur ni tränning och flamsade och tramsade om denna träning
  Stiltips eller resonemang om mode var en pytteliten del av podden..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.