Hemma igen!

SOM JAG LÄNGTAT… Att komma fram till Skåne, i den smärtsamt vackra junikvällen – hem till den gröna trädgården och mötas av gapskrattande glada barn som kom springades mot mig.

Eller faktiskt allra först av Ernst, som stod och höll Johan i handen och väntade vid slutet av den lilla grusvägen där vi bor. Jag vinkade och viftade vilt när jag såg honom och sedan, när han såg mig bakom bilrutan, så hoppade han på stället och skrattade med hela ansiktet. Men glad var han i hela den lilla kroppen. Älskade barn, rusade sen fram till bilen och klamrade sig fast i min famn. Länge. Och gör det typ fortfarande, nu i sin randiga pyjamas. Jag har precis slingrat mig ur hans grepp eftersom armen hade domnat av…

Nu ska jag somna gott här, åh så skönt det är att vara här. Lite mera jobb väntar den här veckan, väldigt roligt sådant – men jag kan åtminstone göra det härifrån. Med barnen runt benen. Vilket man ju ibland blir tokig på, men just nu känns det helt underbart! Godnatt från Skåne!

23 reaktioner till “Hemma igen!

 1. Vore kul att se hur du fick mammajeansen att matcha pjäxan!
  Just kiddin’ – såklart är bilden fake – liksom hela bloggen…
  #AningslösaInfluencers

 2. Ge oss en “Stil säker”-bild från verkligheten – ja med hur du lyckades få mammajeansen över pjäxan. Fake it som vanligt – liksom hela Ebba-bloggen.
  Naiv aningslös influencer

 3. Tröttsamma, tragiska människa du EX-spretica. Sitta och skriva inlägg av dig och dina låtsaskompisar: Bara att copy-pasta in Tosca ännu med samma kommentar. Dig skiter vi i men det är stört att få hålla på så där.

 4. Underbar känsla och jättefin bild! Ha en superhärlig sommar och semester🍓

 5. Visst är det bästa känslan när man har varit borta fran sina barn (och det behövs verkligen da och da!!!) att sedan fa halla om de igen? Vad bra du beskriver barnens och din glädje! Tack.

 6. Önskar dig en jättefin vecka! Hoppas hela familjen får det underbart! Din blogg är BRA🤗🌹NJUT‼️

 7. Hej! Jag tycker att nättrollen ska göra nåt annat i sommar! Gå och kyl av sinnet i sjön.Tänk på tre saker: lätt att kolla vem ni är och korkat att skriva till personer ni inte känner, och till slut kan bli tal om förtal. Till Ebba och alla trevliga människor önskar jag en trevlig sommar!

 8. Låter underbart! Njut!!! Kan verkligen relatera till det starka känslan av lättnad och tacksamhet över att äntligen återförenas. Så härligt!

  Vad gäller jeansen som någon undrade över är väl bilden rätt uppenbart från tidigare i vår och POP-kampanjen. Det innebär väl knappast att det skulle vara fejk. Tycker bilderna är jättefina som illustration till glädjen att få vara med sina barn!

 9. Dina postings är genuina! Hjärta och hjärna är med. Ha en underbar sommar med din familj.🌹🌹🌹🌹

 10. Är inget nättroll men när du publicerar denna bild på instagram verkar det vara omarkerad reklam för polarn och pyret och kavat.

  Måste ha varit så där spontant och härligt tillfälle att precis när du fick träffa dina barn igen efter en vecka så hade ni råkat klä dem i polarn kläder, dra på kavatskor, slänga er lite fint på marken och så råkade bara en proffsfotograf fånga det på bild av en tillfällighet. 😂

  1. Men du förstår väl att bilden i det här fallet tjänar som illustration till ögonblicket hon beskriver? Ingenstans skriver Ebba att bilden är tagen just där och då.

   Dessutom: Med din logik är ju isf alla bilder där man har kläder/skor/smycken på sig reklam för något märke eller butik.

   1. Du lever i ett bildsamhälle där bilder används globalt i allt högre grad i dagens mediala värld! Du tycks inte ha en aning om bildgramställning bildanvändning, bildtolkning och bildanalys! Otroligt!

   2. Hej LB – nej precis, den är inte tagen igår men jag tyckte den visade känslan så himla fint! OCH älskar bilderna! De tog vi spontant efter en fotografering för ett samarbete, men tänkte att äsch, jag publicerar dem nu. Hade tänkt att ha dem för eget bruk bara, tyckte de var så fina… Tack för din kommentar! Kram!

  2. Hej Kala! Haha, absolut befogad fråga! Nej, det är ingen sponsrad post utan en bild vi tog efter plåtningen för Polarn O Pyret – när vi på riktigt slängde oss på marken och fotografen Lisa, som ju också är en vän, fångade oss där! Två knäpp, sen satt dessa! Det är skälet till att samma tröjor från Polarn är på, som på bilderna i mitt sponsrade inlägg. Kram från Ebba

 11. Åh jag förstår precis din känsla när du ser lilla Ernst! Blir alldeles varm i hjärtat! Ha en underbar sommar med de dina i Skåne! ☀️🍓❤

 12. Hej Ebba, jag har följt din blogg några år nu och jag uppskattar mixen du skriver om familjeliv, mode, inredning. Och vilken inspirerande kokbok som du skrivit tillsammans med din syster och mamma. Så roligt att få göra något sådant tillsammans! Vallmokakan blir/ är sommarens kaka. Första gången jag gjorde kakan fick barnen vara med, sonen fick göra kakan och dottern frostingen. Och det gick bra med samarbetet mellan barnen 🙂 Pizzan med chèvre och rödbetor är också mkt uppskattad. Ja, nu längtar jag också ner till Skåne, till lilla stenhuset på Söderslätt bakom ligusterhäcken, att få lyssna på svalorna på kvällen och se solen gå ner nedanför slätten, att få pausa från storstaden. Trevlig sommar, hälsningar Emma

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.