Fyra söndagstips från mig!

/ Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig /

Söndagmorgon och strax kommer min lillebror med familj hit för adventsfrukost! Men FÖRST ville jag dyka in här och tipsa om fyra (helt olika) saker, denna söndag…

1. Wakakuu drar igång sin stora vinterrea imorse! Så, om du behöver uppdatera garderoben med klassiska pieces, kolla in detta. 30 – 50% på MÅNGA klassiker, som sidenkjol, vita skjortan, stickat och yes, också ”min” skinnkjol såg jag nu. Kolla in här! Dessutom Matchesfashion som gör superbra rea på underbara designerplagg.

2. Igår gav vi bort det här spelet till våra kompisar, när vi gick bort på middag – sån succé! Fått frågor om spel och säger bara: DETTA är julens räddare. Lite dyrt, dock bäst pris hos Adlibris. Och värt varenda krona, så skoj!

3. Såhär års brukar jag alltid ha torr hårbotten, vilket är så himla tjatigt – MEN så tipsade min frisör Viktor om detta schampo och balsam, nu på kampanj hos Lyko, och wow, sådan skillnad! Halleluja-moment när man hittar en sådan här favorit.

4. Unna dig en promenad med vår nya Säker stil-podden i öronen – och lyssna på mitt utbrott! Det får vara NOG nu, med det perfekta! Tack för all fin respons också, kring just detta.

3 reaktioner till “Fyra söndagstips från mig!

  1. Åh behöver tips på spel, men landar på en tom sida från båda länkarna – är det någon som ser vilket spel det är?

    1. Spelet heter När då då (har det själv. Det ÄR kul!) Men finns billigare än på adlibris en enkel googling bort.

  2. Kan även tipsa om spelet “Med andra ord”, skrattar då ja gråter varje gång 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.