Ett mail jag blev glad för

Artikeln innehåller affiliatelänkar. Samtliga produkter är valda av mig /

En galen späckat mötesdag – men en väldigt rolig sådan! Idag känner jag flowet. Nu jäklar. Och nyss när jag kollade mailen (jag VET, måste gå tillbaka till min strategi med att bara kolla mailen när jag faktiskt har tid att svara – är bara INTE där just nu…) så fick jag ett sådant himla fint mail. Måste dela med mig.

Ebba Kleberg von Sydow Foto Emily Dahl-4Hej Ebba! Jag vill bara hälsa att jag köpte din gravidbok och lusläste den över en kaffe och bakelse på kafé i vecka 8. Fantastiskt fin och bra läsning! Noll pekpinnar och så mycket bra information. Som förstagångsgravid utan gravida vänner kändes det så oerhört skönt att få läsa om så mycket av det jag funderar över och tänker på, i min ensamhet. Även om jag har en jättefin sambo så kan han som man inte riktigt förstå hur det känns (tänker jag mig). Så, jag ville bara tacka för en jättefin bok som verkligen tillförde något för mig och för min graviditet. Kram från S

Åh, jag blir alldeles lycklig över sådant. Att någon tar sig tid att skriva, ja i första hand: att som gravid faktiskt unna sig den där ensamstunden på kafé. Med en kaffe och en bakelse och sedan, att låta sig sjunka in i tankarna och känslorna. Härligt! Om man nu är där – och vill det, givetvis.

Ebba Kleberg von Sydow Foto Emily Dahl-17Bilderna på mig och magen tog duktiga fotografen Emily Dahl. Och min gravidbok, den hittar du på Adlibris såklart – nu till kampanjpris, bara 99 kronor! Fler tips på presenter till gravida hittar du HÄR.

Och apropå bilden ovan? Pennkjolen, mitt klart bästa gravidplagg. En svart i trikå (jag köpte Lindex variant med bred mudd), som är skön till vardags + en lite roligare, kanske i färg. Lovar, det – och en svart tight basklänning som den här från Lindex – tar dig genom hela graviditeten…

3 reaktioner till “Ett mail jag blev glad för

  1. Jag hade missat din gravidbok, hur jag nu kunnat göra det?! Kanske för att jag inte varit gravid tidigare och därför gick den mig förbi. Nu är jag i vecka 23 och boken är beställd! Väntar med spänning på leverans 🙂

  2. Hej! Jag har en vårfråga och skulle bli superglad ni om ville ta upp den i podden. Jag är väldigt bekväm i min höst- och vinterstil och klär mig mycket i t.ex. enkla kavajer, svart polo, kostymbrallor, mörka ullkappor osv. Men nu när våren kommer känns min mörka stil alldeles för tråkig och jag vill gärna piffa till den lite. Dock trivs jag inte så bra i vitt (känner mig stor) eller färg generellt, men vill våga! Finns det några enkla knep att ta till så jag kan känna mig lite årig på kontoret men ändå behålla min svarta bas? Älskar er! Puss!

  3. Det där mailet tror jag faktiskt är skrivet av dig själv 🙂 precis dina egna formuleringar. Men vad gör det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.