En DRÖS med bra tv-tips (och en viktig reminder)

Alltså, UNDERBART med era tv-tips som ni fyllde på med här. Tack, tack, tack! En ljusglimt ändå, i dessa tider när vi alla tillbringar så mycket mer tid hemma – inte minst av solidariska skäl. Jag måste också tipsa om vår bonuspodd, späckad med tips. Lyssna gärna! Och glöm inte, apropå just tv-tips och att stanna hemma i soffan…

Det viktigaste av allt just nu: Tvätta dina händer. Noga. Med tvål och vatten. Extra länge. Se till att barnen gör detsamma, gör det till något roligt. En utmaning! Var försiktig. Begränsa dina sociala kontakter. Håll dig hemma, i största möjliga mån. Njut av fördelarna, i detta dystra läge: Passa på att läsa eller lyssna på böcker! Sortera dina foton, framkalla och klicka hem ett härligt personligt präglat fotoalbum från det där fina lilla företaget som gör väldigt vackra vävda fotoalbum?! Plöj en serie. Plocka hemma. Ring äldre släktingar. Ta hand om er. Det kommer att bli ljusare, det kommer att bli sommar och måtte vi nu ta oss igenom detta tillsammans.

KOMMENTERA GÄRNA!

PS. GLÖM INTE att du i högerspalten här (på dator, vet inte om det syns i mobilen?) kan följa bloggen, så att varje nytt inlägg kommer i din inbox. Väldigt fiffigt! Signa upp, inget spam – bara nya blogginlägg!

2 reaktioner till “En DRÖS med bra tv-tips (och en viktig reminder)

  1. Hej!
    Ja, det kommer ljusare tider! ❤️ Har två serier som jag vill tipsa om, båda brittiska, Happy Valley och Last Tango in Hallifax. Den första handlar om en kvinnlig polis, hemsk på många sätt men visar både mänsklig svaghet och styrka samt spännande! Last Tango in Hallifax är en feel good serie om ett par som återträffas på äldre dar och draman runt deras familjer, jag tyckte mycket om den.
    Kram!
    Från livet i lockdown California☀️😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.