Efterlängtad lördagsfrid och doften av nybakade bullar

Hej från denna härligt lugna lördag. Oj, som vi NJUTER av en efterlängtad helg! Planlöst, ja, förutom lite tennis och lek och aktiviteter för barnen och… Så som helgerna är mest. En sväng till Bookbinders för att titta till, vi lanserade ju en underbar kalligrafibok i veckan som mitt hjärta klappar lite extra för. Måste se till att den ligger snyggt, väl synlig framme på paradplats i butiken. Så ja, lite smått och gott. Men ändå på det stora hela lugnt. Ner med axlarna. Lugnet. Yay!

Sitter här med en kopp kaffe vid datorn. Klas spelar schack med morfar vid köksbordet. Mamma och pappa är uppe över helgen och det doftar nybakade bullar hemma i köket (tack vare med mamma, med bra assistenter i barnen). Lycka att de båda är vaccinerade nu. Hurra för det! Och jag njuter till fullo av de vackra blommorna här hemma, rester från en rolig fotografering i veckan. De sjunger verkligen på sista versen men vill njuta av dem lite till. Så jag lägger ut dem här också, delar dem mer er, så blir det liiite fler som får njuta av prakten!?

Ha en härlig lördag och helg!

7 reaktioner till “Efterlängtad lördagsfrid och doften av nybakade bullar

 1. åååh låter som en underbar helg! kan riktigt känna lugnet och friden så som du beskrev den Ebba och så härligt med dina föräldrar där och så skönt att de är vaccinerade. verkligen hurra för det =)! och de nybakade bullarna…gud vad jag blir sugen på en riktigt god bulle nu =) låter som att ni har en ljuvlig helg framför er och hoppas att ni har strålande väder i Stockholm precis som det är här i Malmö =) kramar från ett stort fan i Malmö

 2. Det låter ju supertrevligt! Jag längtar efter min mamma! Jag var med mina barn på waldemarsudde igår och såg på utställningarna. Då frågade min dotter som är 9 år om vi inte kunde gå och se en utställning om mode nån gång. Jag har googlat utan resultat och sen tänkte jag att det kanske finns tips att tillgå från en annan småbarnsmamma som gillar mode och bor i Stockholm… Så där helt apropå. Kanske konstig kommentar och fråga men jag önskar iaf tips på modeutställning som inte är alldeles för avantgarde.
  Tack för bra blogg!

  1. Karin – kanske Vivienne Westwood på Millegården kunde vara spännande? Kort tid kvar dock! Ett par veckor till bara.

 3. Svar till Karin
  Kanske menade hon den om Augusta Lundin på Thielska. Den är tyvärr avslutad men kommer till Malmö och Göteborg. Annars ställer Sven-Harrys ut Sara Danius nobelklänningar.

  Vänliga hälsningar Rebecca

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.