Detaljen som gör stor skillnad

/ Betalt samarbete med Synoptik Foto: Lisa Höök /

Höstlöv i septembersol, klarblå himmel och djupa andetag – nu så! Den härliga (den bästa någonsin bestämde vi väl?) hösten är här och i och med att jag har Synoptiks smarta abonnemang Glasögon All-Inclusive så kan jag förnya och välja nya bågar en gång om året. Kanske är du också på jakt, eller bara sugen på inspiration? Kanske från den glammiga 70-talstrenden (tydlig när man provar igenom höstens bågar, samt spanar internationellt och på visningarna) eller lyxigt stora guldbågar? Eller de åttakantiga? Voilà, jag har gått igenom Synoptiks bågar och tänkte dela med mig av mina favoriter från deras breda utbud…

Först ut? Dessa, som jag bara inte KAN släppa och som nog kommer att bli mitt nästa par!

Japp, det blev kärlek vid första ögonkastet mellan mig och de underbara bågarna från Tom Ford. En kraftig båge som kan pigga upp vilken grå höstdag som helst. Gillar att de tar för sig rejält, smink behövs nästan inte när dessa åker på. Perfekt under digitala möten också!

…ELLER är det denna höst som ett par vita bågar från Kenzo (nedan) kliver in i min garderob och piggar upp? Älskar dem, som ett gräddvitt utropstecken. Snacka om en detalj som gör stor skillnad för din look, i synnerhet om du har en ganska klassisk stil i övrigt. Den här typen av bågar måste du verkligen prova. Lova mig att våga prova några extra par nästa gång du har vägarna förbi “din” Synoptik.

Tycker också alla dessa bågar symboliserar en annan tydlig trend: Det personliga uttrycket. Att satsa på en båge som verkligen känns som DU 2.0! Eller nej, 3.0! Ta ut svängarna och bär din signaturbåge med stolthet!

Efter snart två år på hemmakontoret för många – och en lång tid utan fester, glitter och glam – så finns onekligen ett uppdämt behov av att få plocka fram allt som andas någon form av glitter och metallic. Detta syns bland glasögonen, som gärna får ha en färg. Varför inte testa röda bågar, eller en softad ton av rosa, brun eller lila? Fint! Men jag tänker också på alla de där kläderna, som hängt alldeles för länge i garderoben utan att få “komma ut”…

…Glasögonens “säkra kort” då? Det är verkligen bågen som passar just dig, din stil, din vardag och din ansiktsform. För min egen del är det en kraftigare, större båge – men för många är en en lite sirligare, tunnare båge. Gillar dessa från Burberry, som finns exklusivt hos Synoptik, som inte är helt runda och som gör att något spännande händer i såväl form som färg;

…Och här nedan ett till väldigt fint exempel på en båge jag föll pladask för. Älskar nyansen som andas 70-tal och harmonierar så fint med höstiga tonerna i rostigt, orange, brunt, gult och guld. Tänk dessa bågar med manchester, polo, stickade långa halsdukar i senapsgult, tjocka strumpbyxor, svepande rockar. Mmmm!

Nyfiken på abonnemanget Glasögon All-Inclusive? Det är helt enkelt ett smartare, himla bekvämt sätt att ha glasögon. Du väljer minst två par glasögon för att fylla dina olika behov (vare sig det är läsglasögon, solglasögon med styrka eller ett extra par glasögon du kanske behöver för bilkörning eller när du sportar). Självklart ingår ALL service, från synundersökningar och Synoptiks otursskydd till fria glasbyten på alla glas om din syn förändras. Klicka här för att kolla in om det låter som något för dig!

Tack Synoptik hälsar denna mycket glada ambassadör, som nu ska boka in en synundersökning för att kontrollera både styrkan men också göra en ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning som alltid ingår i Synoptiks synundersökning. Så bra för att säkra att dina ögon mår bra! 

7 reaktioner till “Detaljen som gör stor skillnad

  1. Snygga bågar, men ännu mer känner jag att jag vill ha håret! Sååå fint!

  2. Du är fin i de bruna, rosa och sexkantiga bågarna, de är jättefina, har lite svårt för den vita bågen. Enligt mig kommer du inte till din rätt i dessa.

  3. Supersnygga Tom Ford-bågar men jag fattar inte vilken som är modellen? Eller finns de inte i butik än?

  4. Glasögonen som du skriver andas 70-tal, var kommer de ifrån? Supersnygga!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.