Måndagsrapporten, ny vecka – med en annorlunda start!

MÅNDAG: Ny vecka och oj, vad jag känner mig härligt utvilad. Fullständigt utvilad. I varenda cell. Jag vet, inte det jag vanligtvis skriver och det känns… Nästan lite märkligt men det är verkligen just så. Utvilad, laddad till 100% efter en otroligt skön, solig helg i vårt älskade Falsterbo. Vi var UTE nästan hela helgen, allihop. Bara en sådan sak. Ute i trädgården, spelade pingis, cyklade, jag hann till och med bada från bryggan. Det sista jag gjorde igår. Det var inte ens så kallt som jag hade befarat…

Jag blev taggad på en vinterbadande höst. Måste bara hitta en brygga någonstans inom vettig radie av oss. Det fanns en vid Djurgårdskanalen men bryggan med stege stängdes av, det blev något bråk tydligen. Så typiskt. Jaja, om någon har tips, så tas det tacksam emot. Det får ju inte vara alltför långt bort, då jag gärna vill kunna cykla… Hmmm. Jag vet att min kompis Ida badat i Hagaparken, men blir ju en ganska ruggig cykeltur hem.

Nu har jag precis poddat och jobbat med Emilia i fyra timmar, vi passade på att äta lunch, gå igenom livet och läget – och spela in spottar, skriva och även planera inför våra trevliga små resor till Göteborg och Malmö som närmar sig. Ska bli så trevligt! Apropå lunch så drömmer jag fortfarande om helgens perfekta pasta bolognese. KAN vara det godaste som finns ibland, speciellt efter att ha varit ute hela dagen, sportat, glada barn, ja, allt det där som är livets bästa krydda (i kombination med salt och parmesan).

TISDAG: Tidig start, så måste verkligen lägga mig i tid ikväll. MÅSTE ju bara se “Saknad, aldrig glömd” först, somnade ifrån senaste avsnittet. Då är man för övrigt i stort behov av sömn, haha, både Johan och jag däckade ifrån detta i helgen i Falsterbo. Men så sov vi gott också.

Produktionsdag och plåtning på schemat, ska delvis jobba med nytt team och det känns lite pirrigt. Men roligt! Massvis med kul planer för vad vi ska plåta – men också lite lagom. Ja, det blir bra detta!

På kvällen är det föräldramöte med förskolan…

ONSDAG: Lugn start på dagen, ja, en ganska lugn dag överlag. Jag måste faktiskt klappa mig själv på axeln, har banne mig blivit lite bättre på att ha sådana här dagar. Det kanske låter späckat här i min veckorapport ibland, jag fattar det. Jag trivs ju med det. Det är 100% självförvållat. Jag presterar bäst när jag har mycket att göra. Men återhämtningen är ju ett måste, jag har lärt mig det den hårda vägen. Lär mig fortfarande… Långt ifrån i mål på den resan. I synnerhet något jag tänkt mycket på nu, inför hösten. Jag skojade ju lite om att det skulle bli “bästa hösten” någonsin, men jag vill verkligen sträva efter det. Efter bättre balans. Påminner mig om att jag vill spika några rimliga, specifika mål. Ja, får återkomma till detta.

Sedan är det LIVE med MQ på kvällen, tillsammans med Roy Fares. Hurra, ska bli så kul! Vi har ju jobbat ihop tidigare – men inte i detta format, vi blev båda så glada när MQ tänkte på oss till just detta uppdrag. Kläderna är dessutom fantastiska, jag lever i mitt grå stickade set!

TORSDAG: Klassfrukost igen, here we go, haha! Japp, är klassförälder i två barns klasser. Tänkte att om man ÄNDÅ ska fixa fika och hålla på, så kan man ju lika gärna göra det dubbelt upp. Och sedan är det trevligt. Vi är ett trevligt gäng som hjälps åt.

Sedan ska vi ha planering för Ebba von Sydow Jewelry, åh, SOM jag ser fram emot detta! Så mycket roligt att planera, nu med våra nya underbara örhängen och ja, hela hösten, hela vägen fram till jul. Full fart. Så roligt. Ja, det som är knepigt är ju leveranserna och att jobba med handgjorda smycken. Det kommer ju att ta slut, jag vet inte ens om det kommer att räcka till november eller om leveransen efter det hinner komma till innan jul men… En sak i taget. Det är just detta och mycket mer vi ska planera på torsdag. Lägga pusslet. Skönt!

FREDAG: …Och fredag morgon åker jag till Göteborg! Hem till mamma och pappa, hem till Bokmässan och hem till NK-galan. En späckad men väldigt rolig helg väntar. Här ska packas galaklänning såväl som Bokmässan-outfits, till “mina” seminarier som jag ska hålla i. Gör mig redo för en härlig dos inspiration och nya intryck. Detta är verkligen lyxen med mitt jobb. Och att hinna vara hemma på Överåsgatan hos mamma och pappa och smaka på mammas hemgjorda lingonsylt, sjunka ner i köket där och prata om livet och allt och ingentig.

LÖRDAG OCH SÖNDAG: Göteborg, ja, kan Götet bjuda på sol kanske? Äh, det blir bra hur som! Sedan åker jag hem till Stockholm igen på söndagskvällen med tåget…

En reaktion till “Måndagsrapporten, ny vecka – med en annorlunda start!

  1. Kommer det nåt kungligt fredagsgodis snart? Det har ju kommit en ny bebis 👶 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.