Stickad succé – och tre torsdagstips

/ Innehåller adlinks – affiliatelänkar, produkter valda av mig /

Regngrå torsdag, tänkte passa på att bjuda på tre tips som jag fått mycket frågor kring senaste dagarna! Just nu sitter jag med en kaffe och regnet smattrar mot rutan, småjobbar med mina seminarier på Bokmässan i helgen och svarar på mail. Skönt med lugn morgon då vi körde Höstmode-LIVE med MQ Marquet igår! Åh, det var sååå roligt, så mycket fina, bra plagg för en smartare höstgarderob och sååå kul att jobba ihop med Roy! Okej, vi kör igång tipsen, häng med…

FÖRST UT: Stickad succé! Klätt och snyggt utan att bli för uppklätt – älskar detta set i ullmix (finns även i en härlig taupe-färg) från MQ Marquet. I 24 timmar är det 20% rabatt på alla Roys och mina favoriter med koden ebbaroy20 – missa inte, kolla in plaggen HÄR. Kan även varmt rekommendera kappan Naomi och kostymen Mila (den midnattblå med kritstreckränder som jag haft på mig, så snygg).

Jag gillade även kostymen Karen i brunt (som jag har på mig på bilden här nedan, från igår…). Byxorna sitter fantastiskt och jag valde kostymen i modellen “loose”, för en lite ledigare, coolare look. Tips!

ANDRA TIPSET: Fått många frågor om kappor, puffers och ytterplagg, tips därför om att Wakakuu har 15% på nästan allt – med koden FALL15! Som DENNA fina, regntåliga puffer från Rains eller STAND:s svarta urhärliga. Eller Rodebjers “to die for”-kavaj i rutigt, mmm! På jakt efter klassiskt cool kappa? Kolla in By Malene Birgers fina variant, ser att storlekarna redan börjar ta slut dock. Det förstår jag, har provat den och den är verkligen härligt lyxigt svepande. Koden FALL15 ger 15% på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudanden (ej på Acne Studios, Totême & Moncler).

BONUSTIPS: När vi pratar höst, vinter och värmande plagg – så får jag mååånga frågor om kashmirhoodies! Japp, ett favoritplagg och kan varmt rekommendera ARKET:s, de har precis fått in i dessa två fina färger. Finns dessutom – jippie – matchande byxor. Stilsäker vuxenpyjamas att bo i…

TREDJE TIPSET: Obs, finns nu endast ett fåtal kvar av Alma signaturörhängen i 18k vitt guld! Så, för dig som är sugen, spana in nu. Vackra Alma (döpta efter min mormor, betyder också själ, vilket jag tycker passar så fint) har varit extremt populär, sedan släppet bara för några dagar sedan. Helt fantastiskt kul! Jag bär mina Alma varje dag, eller nu har jag faktiskt bytt till Elin – minimalistiska, eleganta och diskreta och glittrar något helt otroligt fint.

Kruxet är ju detta med “droppen” eller begränsade upplagor på svenska – det tar SLUT. Likadant med signaturhalsbandet Ebba, nu finns det ett mindre antal kvar – sedan dröjer nästa drop av “Ebba” till 2022… Det är ju handgjort, hantverk och kvalitet tar tid, måste få göra det – och jag har medvetet valt att inte tillverka några massupplagor. Jag håller däremot tummarna för att allt klaffar med vår fina produktion, så att signaturhalsbandet Mary kommer i ytterligare ny upplaga i oktober / november, inför jul.

Hör GÄRNA av er om ni har önskemål eller idéer, om sådant DU tycker att vi måste göra – eller exempelvis vill beställa ett halsband med en större sten. Vi kan exempelvis specialtillverka halsband med lika stor sten som i Alma, det vill säga 0.1 carat. Eller ett Marianne-armband med en sten i den storlek just du önskar, lite längre leveranstid förstås men jag tänker ju förstås att ALLT går…

Du mailar helt enkelt [email protected], så hjälper vi dig och återkommer med pris! En av många fördelar med att alla smycken är unika och handgjorda…

Okej, slut på torsdagstips för nu. KOMMENTERA GÄRNA!

3 reaktioner till “Stickad succé – och tre torsdagstips

  1. Jag blev jättesugen att köpa det settet du visar men enligt hemsidan kommer kjolen snart. Vad tråkigt att ni gör reklam och pushar för saker man inte kan köpa under tiden erbjudandet gäller.

    1. Hej Anna! Ja, ett fåtal av plaggen var på ingång – hela kvällen igår gick de att klicka hem på sajten, med dessvärre inte idag. Jag ska framföra detta! Tack för din kommentar! Bästa hälsningar från Ebba

  2. Så fina kläder! Jag klickade hem några direkt. Så bra att man kunde se i efterhand. Hoppas ni gör fler sådana event, ni gjorde det så bra ihop!
    Trevlig helg😊!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.