Ja, hur gör man nu igen?!

Ja, igår stod jag i garderoben och bläddrade bland galgarna – och det slog mig att… Det var så otroligt längesedan jag var IVÄG på något som ens liknar en invigning, eller en premiär eller något sådant. Hur gör man nu igen? Låter kanske fånigt, men precis så kändes det. Så ovant. Pirrigt! Det var invigning av Nordiska museets utställning “Nordens Paris” som utgår från NK:s Franska damskrädderi. Och det ville jag inte missa för allt i världen. En fullständig rapport om utställningen tänkte jag leverera i Säker stil-podden men jag kan bara säga: SE DEN! Missa inte denna utställning, den pågår i ett år och öppnar till helgen. Biljetter behöver förbokas online vet jag, men se till att komma iväg till Nordiska.

Hade bara tio minuter hemma, drog först på mig en blåblommig klänning. Men kände mig lite väl uppklädd (kanske det där ovana?!) så det blev min midnattsblå favorit från Marni, som jag haffade på rea hos Wakakuu för sådär fem år sedan. Den kommer att hänga med i fem och förhoppningsvis femton år till. Bjuder då i alla fall på en bild på klänningen det INTE blev här i bloggen…

…Men jag ska se till att det snart kommer ett tillfälle att använda den här klänningen ändå! Och nu ska jag jobba vidare här, denna ljuvligt mötesfria torsdag. Hoppas att du har bra sådan, du med, med eller utan mötesrace!

6 reaktioner till “Ja, hur gör man nu igen?!

  1. Fin!
    Jag har hela pandemin behövt gå till den vanliga arbetsplatsen ett par gånger i veckan. Då har jag kört på något jag tror ni brukar tipsa om. Klä ner finkläderna! Idag har jag tex en klänning i samma kategori som din till kängor med traktorsula och en polo under. Bara för att liva upp vardagen lite!

  2. Jättefint! Gärna bild på den midnattsblå Marni-klänningen också.

  3. Kul att få gå på invigning. Utställningen verkar så fin och intressant. Varje gång jag ser en bild från din fina wic blir jag så nyfiken på hur du organiserat förvaringen mm. Dela gärna med dig av fiffiga lösningar mm. Skulle vilja bygga en egen wic men är rädd för att den blir för långsmal. Din wic ser inte så bred ut heller. Kan du ange ungefärligt golvmått i din? Vad är tillräckligt för armar och ben för att prova stilsäkra outfits? Tack för bästa bloggen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.