Vårkänsla i ett par byxor

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig, foto Lisa Höök /

Så intressant att läsa kommentarstråden här. Mycket att fundera över. Mycket klok feedback. Tusen tack. Ska svara mer utförligt kring hur jag tänker. En sak är helt säker: Jag ska inte bli någon annan. Först och främst, för att jag skulle vara usel på det. Och det skulle vara himla svårt. En röd tråd i allt jag gjort – och gör – är att “gräva där man står”, som det heter. Ärligheten. Trassla inte till det (livet är trassligt nog ändå). Gäller ju oss alla, i så mycket, eller hur? Samtidigt, det gäller att utvecklas, testa nytt, att våga ta lite obekväma steg ibland. Utan att tappa fotfästet.

Men som sagt, jag tror ju på mixen ändå – och att gå på lusten! Det MÅSTE vara roligt. Det lyser alltid igenom. För mig är det en avgörande faktor i de jag följer och inspireras av. Lusten, glädjen! Jag tycker ju att det är superkul att bjuda på inspiration, både i form av vardagspusslet och av fina, genomtänkta och inspirerande bilder. Som inte är någon enorm proffsproduktion direkt, ska förresten berätta om hur en sådan dag går till också. Det kommer. Men apropå den mixen, så kommer här en bild från häromdagen. Tipsen är som alltid mina egna men den här typen av inlägg med affiliate-länkar är ju också en viktig del i mitt bolagsbyggande. Det blev också viktigt när jag valde att säga upp mig från TV4-bloggandet och startade på egen plattform, där jag själv bekostar all utveckling, design och drift. Jag har ju också valt bort banners, annonser som hoppar runt här på bloggen, och istället jobbar jag med detta. Som en del av mixen. Som jag är enormt tacksam att ni följer, kommenterar och gillar!

Blått är ju en favoritfärg. Såg de ljusblå, ursnygga manchesterbyxorna på Lindex på väg hem i Fältan, sprang in och testade – och jippie! Vida ben, hög midja och ljust gråblå. Vårkänsla i ett par byxor…

5a1a8635.jpg

Fint att mixa olika blå nyanser, i synnerhet vackra mellanblå och ljusblå. Eller med Royal Blue (förstås!) som finns kvar på 50% hos Soft Goat. Spanade också in den snygga mellanblå, plisserade kjolen på Lindex – schysst till jobbet med stickad tröja, strumpbyxor och herrskor. Vill man göra det mer propert, styla med vit krispig skjorta som klassikern från Filippa K.

5a1a8646.jpg

Blåvitrandiga skjortan är en Säker stil-klassiker, den ÄR inte för alla. Men älskar man randigt, så är det något man garanterat använder ofta. Min är hemklickad från Wakakuu, likaså väskan! Nej, nu ska jag hjälpa 5-åringen som tydligen håller på och bygger en egen byrå, av en kartong?! KOMMENTERA GÄRNA!

23 reaktioner till “Vårkänsla i ett par byxor

 1. Så snyggt och vårfräscht!🌞 Gillar verkligen när du tipsar om dessa tillgängliga plagg, bra priser från kedjorna!👌

 2. Saknar kungligt fredagsgodis. Sedan säger jag som många andra – läser din blogg för att du verkar ha integritet och djup, allt som IL inte har.

 3. En av favoriterna är kungligt fredagsgodis! Kanske kunde man hitta liknande plagg från kungligheterna att tipsa om i brödtexten? Tycker att ditt sätt att tipsa om kläder i löpande text är trevligt och lättläst! Har köpt flera av plaggen du tipsat om.

 4. Jag älskar dessa inlägg! Vill genast shoppa allt du tipsar om! Uppskattar verkligen att du tipsar om så snygga plagg man faktiskt har råd med 😊

 5. Du är så fin Ebba!
  Varifrån är jackan? Kan inte du göra ett inlägg med jackor för våren? 😍

 6. Kan du inte dela med dig av dina plagg du har rensat de senaste åren/året? Vi får oftast läsa om plaggen du har köpt men inte de som slängs ut ur garderoben! Lite nyfiken över tankesättet du rensar kläder, speciellt nu när du tänker till kring köpen.

 7. Hej Ebba!
  Åh vad glad jag blev över detta inlägg! Det är när du är transparant om processen “bakom kulisserna” som det känns äkta, att du inte bara promotar de som ger dig bäst betalt. Mer av detta! Tycker för övrigt att bloggen är toppen!!

 8. Så snygga! Älskar också ljusblått. Tråkigt dock att de inte kommer i olika längder. Om dom är i lagom längd på dig, då vet jag att jag kommer kunna ha dom som släp! Är 160 cm lång och detta är ett ständigt problem när jag vill handla hos kedjorna.

  1. Jag tycker det här är rätt intressant. Min bild är att du som 160cm lång har det lyxigt som kan köpa vad dom helst medan jag dom 175cm aldrig kan köpa något från kedjorna…

  2. Hos min lokala kemtvätt kostar det 80 spänn att få byxorna upplagda. Klart värt!

 9. Jag måste fråga en helt annan sak. Vet att din bror heter August. Hur uttalar ni det? Vi har det som arbetsnamn på vår bebis i magen. Men folk verkar uttala det så olika, är det ett problem? Du som känner en August.

 10. Tack för att du förklarar detta med affiliate-länkar, nu förstår jag varför de måste finnas med. Hade faktiskt inte tänkt på att det är den enda reklaman du har, och betalda samarbeten och då tar jag hellre dessa länkar än jobbiga banners som ofta förstår hela helhetsintrycket på bloggar.
  Och sedan måste jag hålla med alla andra som kommenterar att det är mixen och det jordnära mammalivet som är det bästa mes din blogg.
  Fortsätt precis som du gör!!

  1. För mig är det tvärtom. Jag föredrar banners för då vet man att det är reklam och att innehållet i själva bloggen är det inte. Nu kan det tyvärr ibland kännas som att vissa inlägg skapas bara för att kunna få in affiliate-länkarna och så måste det ju förstås vara med denna affärsmodell. Någonstans måste pengarna ju komma in, men ser jag mycket hellre banners och ett mer äkta och reklamfritt innehåll i inläggen så att man skiljer på reklam och blogginlägg och inte som nu har inlägg fulla med reklam.

  2. Hej Lisa! Tack för din kommentar. Ja, tack, ibland glömmer jag kanske att berätta om det lite självklara (för mig) men som inte alltid är tydligt för läsare? Bättring på den fronten! Och kul att höra att du uppskattar mixen! KRAM!

 11. Fina byxor men vårkänslor i januari? Det är ju nu vintern börjar på allvar!😊

 12. Jag gillar faktiskt dina affiliate-länkar, har köpt flera plagg som du tipsat om via dessa!

 13. Jag sprang och köpte byxorna direkt! Tack för alla tips!

 14. Hej Ebba, så härligt men lite vårkänsla i garderoben det vill man verkligen ha nu när solen gluttar fram:)
  Men jag måste fråga vad är dom snygga herrskorna ifrån. Jag älskar dom!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.