Tre stilsäkra rea-klassiker

Inlägget innehåller affiliate-länkar, alla produkter valda av mig /

“En dag kvar på rean…” – hjälp! Och jippie! Som det reaproffs jag ändå anser mig vara, blir jag smått stressad, när inboxen fylls av slutrea-mailen. Som att Rodebjer kör 60% på rubbet. Tänker att jag kanske inte är ensam, så här kommer tre tips på riktiga Säker stil-fynd du inte missa att haffa:

b383b7457095b28f_800x800ar.jpg

Krispiga skjortan, gärna en ljusblå. “Bra att ha”-köpet, ett måste i basgarderoben. Gärna med en tvist, som Gant Ruggers eller den med extralånga manchetterna från danska Lovechild. Annars Mangos kap för 169 kr, perfekt! Nu 50% hos Filippa K på den smalrandiga ljusblå (finns även i helvitt) med fina detaljer, halva priset även på superfina blårandiga som jag lånade till en plåtning…

Perfekta stickade tröjan. Som Soft Goats ljusgrå med trekvarstärm. Man tänker att man ska köpa EN som räcker i fem år – men denna vardagshjälte sliter du på, så behöver man uppdatera. Filippa K rear kortärmade svarta kashmirtröjan, fin att styla med långärmad vit skjorta under! En annan “lättstylad” stickad favorit (på halva!) är Filippa K-polon i gräddvitt, fin under skjorta eller kavaj.

Kjol-räddaren. Min räddare, så ofta! Vit T-shirt till, en jeansjacka över – redo. Ida Sjöstedt rear svarta spetskjolen såg jag – helt klart 100% Säker stil – men våga gärna slå till på färg, lite crazy (prickigt från Ganni, nu på 40%) eller mönstrat. “Min” orange Rodebjer finns också kvar på rean. Snyggt i sommarhettan nu, lika snygg med boots eller strumpbyxor i vinter. Själv spanar jag efter en neutral färg, som denna i “rose dust” från Gestuz.

5 reaktioner till “Tre stilsäkra rea-klassiker

 1. Älskar dina konkreta köptips Ebba (och extra mkt när det är rea hehe) men jag har ett stående problem, eller två faktiskt;)
  Har svårt att få till helheten, hittar oftast en fin kjol eller en blus, men inget passar tillsammans…! Och så blir det för “basigt”…och så svårt att hitta storlekar. Alltid mellan två olika och jag känner mig hopplös…känner mig liksom “tantig”
  Älskar kläder men är snart 34 och vill liksom hitta “mina” kläder…
  Hur ska jag tänka nytt?
  Kram och supertack för all inspiration du ger!

 2. Tusen tack för fina klädtips! Och så enkelt för en annan att bara klicka på länkarna och komma rätt på plaggen. Ha en fortsatt fin måndag. Här i Sörmland har det (tacksamt nog) regnat och åskat större delen av dagen. 🙂

 3. Tack för fin blogg och mycket inspiration i allmänhet och ett mycket bra inlägg i synnerhet! Älsk på hur du länkar och åh vad många bra tips och idéer man får!
  Kram

 4. Superbra tips, hittade massa på Filippa K, behövde verkligen byta ut lite överdelar. Jag har en fråga, vad händer med kläderna när rean stängs? Lite nyfiken i dessa “hållbart-tider” Något för er att prata om i podden kanske?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.