Måndagskänslan

Halvtolv och vi har just sett två “Tyst vittne” i soffan här hemma i Falsterbo. Smågodis, sovande barn och en härlig hemmakväll. Måndag, slog det mig också nu – som inte känns det allra minsta lilla som måndag.

Sommar för mig är just detta: att inte för en sekund behöva fundera över att det varit en måndag idag. Utan bara ännu en strålande solig, varm sommardag som flutit på med bad, plock i trädgården, middag (rester från gårdagen) ute på trädäcket, tennis för mig och 5-åringen och glass i skuggan. Trevlig pratstund med en annan mamma, en promenad då jag hann ringa en kär vän, ett halvt samtal som avbröts av bråkande barn – men ändå!

Det är som att jag känner att de där berömda batterier är fullt laddade.

10 reaktioner till “Måndagskänslan

 1. Efter tips från dig köpte jag Morris shortsen från bilden. Är inte någon shortstjej men älskar dessa!
  Så sköna och fina. Figursmickrande, använder dem nu jömt.
  Tack för tips och inspiration Ebba!

   1. Märket på de fina blå shortsen med prickar är Morris och jag köpte dem med 30% rabatt på Boozt.

 2. Du är de bästa hade varit trevligt å fått träffa dig 🌹💕☀️💖💕💪🌺

 3. Måste få träffa dej Ebba å din lille Ernst tycker du är en fin å vacker kvinna (men du är ju gift ) så du kan väl inte träffa mej…….. Ha en fin sommar i Skåne-land Kramissar

 4. Hej och pepp på dig!!
  lyssnade just på löparskolan och vilken bra pepp, och härligt snack!!!
  Ville bara instämma angående vad man ska lyssna på; säker stilpodden gör att torsdag morgon är mina bästa löp-pass på veckan. Är själv en långbent men inte alltför spinkig varelse som har gjort löpningen till ”min” och springer ofta till jobbet (inom vården – så bär pyjamas efter duschen).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.