Minifötter, semestern och idéer

Åh, dessa små minimala lädersandaler som jag köpte i London till Klas – nu passar de perfekt till Ernst! Lyckan! Så himla gulliga.

Så roligt med söta minigrejer, måste verkligen hitta på något kring detta innan barnen blir stora. Det kryllar av idéer i huvudet, att gästa med en mini-kollektion kanske eller något annat. Hmm. Har just nu en idé på en specifik grej som fastnat, som jag bara inte KAN släppa…

Bra sak med semestern? Hjärnan varvar ner på vissa plan och plötsligt poppar idéerna upp, när det liksom blir lite utrymme. På den där annars proppfulla (överfulla?) planen. Och man hittar också det lustfyllda, ännu mer tydligt än annars. Hurra!

5 reaktioner till “Minifötter, semestern och idéer

  1. De är alltid roligt när man kan ta vara på kläder å skor när de är små Hoppas du har de bra Ebba ☀️💕❤💋☀️☀️☀️saknar dej å skulle vilja träffa dig en dag💕💕💕

  2. God kväll!
    Kommer du att komma tillbaka till Nyhetsmorgon? Jag saknar dig i rutan!

  3. Poppar det upp massor av idéer just nu, så kan jag lova “till glädje” att ju längre tiden går och jag/vi/tillsammans får/tar oss tid för reflektera i vårt dagliga liv, så kommer det mycket erfarenhet och lugn och kreativa idéer.

    Njut nu av sommaren.

    Kram från ett ovanligt varmt Umeå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.