Tre decembersnygga favorit-looks

/ I stolt samarbete med Indiska @indiskaofficial koden EBBA20 ger just nu 20% på hela sortimentet till och med 17:e december /

Jag har ju tidigare samarbetar med Indiska och fått välja och styla mina favoriter – himla kul tycker jag, eftersom jag alltid ÄLSKAR en bra klänning! I synnerhet såhär års. Eller nej, året runt faktiskt. Så när Indiska nu undrade om jag ville komma och kika igenom deras festkollektion, så

…Blev jag väldigt glad, då jag dessutom direkt hittade DEN DÄR julklänningen. Indiskas Darling Dress är en rött blommönstrad omlottklänning, v-ringad och med fin trekvartsärm. Ett typiskt exempel Indiskas egen unika stil, Bohemian Modern, vars signum är färg, mönster och energi. Gillar också att Darling Dress har…

Fint klockad kjol och perfekta vadlängden. Stylar den gärna med lackskor för att göra den festlig MEN funkar ju lika bra mer “nedklädd” med svart blazer och stövlar.

Kände mig så fin i den här, bekväm och lättburen = precis som det ska vara. Snyggt Indiska! Vidare till nästa favorit men först en närmare titt på det vackra mönstret…

…Sedan finns också Darling Dress i grönt. Måste visa er den också! Alltså samma sköna, snygga omlottmodell i grön färgställning och ett lite annat mönster. Kolla så fin:

Här stylade jag med stövlar och kavaj, för att göra den lite mer “jobb-snygg”. Och att styla med porten är ju inget måste, vill jag ändå påpeka…

Tredje favoriten? Faktiskt inte en klänning, utan ett set i svart. Jag kombinerade svarta tyllkjolen Carmina med stickade tröjan med underbara glitterdetaljer (som kommer in snart, håll utkik!).

Och koden EBBA20 ger alltså just nu 20% på hela sortimentet (alltså, på precis allt) till och med 17:e december. Gäller självklart även om du visar det här inlägget (eller min Instagram) i Indiskas butiker!

Såhär känner jag mig alltid fin! Enkelt och snyggt. En kjol som Carmina är ju en klassiker och ett riktigt “bra att ha“-plagg i garderoben, inför alla typer av fester. Jag stylar den helst med stickat, för att få till en snygg kontrast…

Kjolen (som också finns i pudrig rosa, kolla här) går dessutom fint att tvättas i maskin, på 40 grader fintvätt och har ett brett resårband i midjan. Kolla in alla Indiskas festliga nyheter HÄR!

Tusen tack Indiska för ett roligt samarbete. Inser nu att det är hög tid att styra upp ett julbord för team Säker stil, om inte annat för att dra på någon av de tre looksen ovan. Vilken är DIN favorit? KOMMENTERA!

Foton av Kajsa Göransson, smink och hår av Erica Monteiro

25 reaktioner till “Tre decembersnygga favorit-looks

 1. ÅH SÅ FINT!!!!!!!! vet i tusan vad man ska välja till julen .TACK Indiska och Ebba

 2. Åhhhh underbara looks!! Helsvart är ju alltid helsvart🤩 Meeen jag kanske borde våga röd eller grön klänning i jul….😍😍 Hejja Indiska och Ebba!!

   1. Hej vilken storlek har du på dessa klänningar ? är i din länd ungefär:) Tack på förhand

  1. Hej Nina! Tack, gamla favoriter som jag köpte till Ellegalan för två år sedan. Älskar dem! Ett bra köp, ett par lackskor i svart är himla bra att ha! Kram från Ebba

 3. Svårt att välja en favorit, allt var snyggt. Måste bog besöka en Indiska-butik imorgon och prova… Omlott kan vara knepigt tycker jag, det måste sitta rätt. Tack för inspirationen!

  1. Hej Maria, tack snälla – ja, håller med om att omlott kan vara knepig men den här var generös i “omlottet” och för mig funkade modellen superbra. Testa i butik! Kram från Ebba

   1. Så fin röd färg!! Och bra längd! Vill att kjoldelen ska stanna nedanför knäna även när jag sitter ner. Kanske får ta mig till en butik illa kvickt så de inte tar slut.
    Gillar att du visar “vanliga” kläder som inte bara finns i lyxbutiker.
    Tack för inspirationen!!

 4. En underbart vackert foto på dig med den gröna klänningen framför den gröna dörren! Perfekt beskuren för att komplettera dörrutsmyckningarna för bildens helhetsuttryck! Även de skurna bågformerna ovanför dörrhandtagen adderar snyggt till klänningens mönster vid kavajglipan! GRATTIS🍀

  1. Hej Brita, tack snälla – ska framföra till den duktiga fotografen! Och dörren blev jag sååå glad när jag hittade, eftersom den matchade klänningen så bra, haha! Kram!

 5. Tycker alla klänningarna är lika fina, favoriten nu till julen är den röda, vacker också gillar jag omlott.

 6. Tycker den gröna är underbar. Och mot den vackra dörren. Wow. Jag har upptäckt Indiska igen tack vare dig Ebba. Tack för det😘😘😘

 7. Älskar sista svarta looken och du var riktigt fin i den röda och visar att blonda kan ha rött (såklart de kan, tänker någon surt, men trodde inte kombon var så bra som den faktiskt är). 🙂

  Men årets indiska favorit är ändå den ljusa kaftanen med mycket gröna växter på. Wow! I somras alltså

 8. Massa fina looks! Men vart hittar jag den stickade koftan?! Kan du hjälpa mig? 🙏🏼

 9. Åhh, den röda till jul passar nog fint till gravidmagen! Perfekt med omlott ju! Får man fråga vilken storlek du har i den? Hur är klänningen i storlek?

 10. Jag tycker tröjan är väldigt fin men jag hittar inte den på hemsidan 😞

 11. åh vad fin du är!! Man blir alltid så GLAD av dina fina inlägg! Och du klär dig alltid på ett sätt som är lätt tillgängligt och användbart i verkliga livet, och inte bara på ett party.

 12. Den röda är verkligen en riktigt julklänning – fin.
  Men nu har jag en fråga: hur i hela världen hanterar du urringningen? Tycker själv inte om när urringningen är för djup och det skapar dessutom osäkerhet. Satt med ett stort gäng lärare och pratade om studenters kläder en dag. Främst manliga, men också kvinnliga lärare tyckte att djupa urringningar var knepigt. En manlig lärare sa (och fick mycket medhåll): om jag tittar på en kvinnlig student och hon har en djup urringning så försöker jag att inte titta där, med påföljd att jag stirrar i ansiktet och det blir obehagligt för studenten. Om jag tittar lite runt kring ansiktet så sprids ryktet efteråt om att jag stirrar i ringningen. Effekten blir att jag inte tittar alls på de som har djupa urringningar, men det blir inte heller bra för då känner sig studenterna negligerade. Detta är inte enkelt för oss som möter mycket människor i vårt arbete.
  Här skulle jag verkligen vilja få lite input från “Säker stil” (alltså både dig och Emilia).

 13. Hej, den gröna klänningen 😍 tack för tipsen. Dock herr kavajen 👌🏾 Vart är den ifrån o vad har du för stlk på den😍😍.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.