Tillsammans GÖR vi skillnad, underbara buketter – och oktobers bästa accessoar

/ Betalt samarbete med Interflora, foto: Lisa Höök /

Emilia och jag släppte häromdagen en extrapodd för att lyfta fram oktober bästa, viktigaste och vackraste accessoar: det rosa bandet. Vi pratade också om vem vi bär det rosa bandet för. Emilia berättade om sitt allra svåraste sånguppdrag – och jag berättade om en stor saknad, som gör sig extra påmind i dessa tider. Alla har vi någon i vår närhet att bära bandet för, tänker jag. Och tillsammans GÖR vi faktiskt skillnad.

Häromveckan jobbade jag tillsammans med Interflora, för att lyfta deras underbara rosa buketter. Jag är väldigt glad och stolt över att få jobba tillsammans med en partner som är med och färgar Sverige rosa nu under oktober. Här nedan ser ni nämligen en bukett (se allihop här) som inte bara gör någon glad, utan också bidrar till att göra skillnad. Hurdå? Jo…

När du väljer någon av Interfloras rosa buketter bidrar du till Cancerfondens livsviktiga arbete. Beställer du någon av de utvalda rosa blommorna så bidrar du med 30 kronor till Cancerfonden.  Och en sak är helt säker: varje krona behövs till forskningen, som räddar och förlänger liv.

Vill du skicka något till mamma? Till vännen du tänkt på men inte hunnit träffa? Eller den där vardagshjälten? Bara GÖR det, säger jag. Nu på direkten. Skicka en vacker handbunden bukett (som exempelvis Rosa omtanke eller Hoppets bukett) OCH ett rosa band. För yes, du kan lägga till ett rosa band som tillval till alla produkter hos Interflora – och på så sätt skänka ytterligare 40 kronor.

Årets rosa band är dessutom otroligt fint, framtaget i samarbete med superduon First Aid Kit. Som sagt, oktobers eller varför inte hela höstens bästa accessoar att bära på kappan?

Min favoritbukett? Nej, för svårt MEN jag kommer nog att skicka flest Rosa värme, som du ser här nedan. En fantastisk höst-maffig bukett med bland annat hortensia, nejlikor och eukalyptus:

…Men vill också lyfta fram den du ser här nedan: Hoppets bukett. Tycker att den passar alla tillfällen, för att skicka extra energi och välbehövlig pepp i höstmörkret – eller för att skicka en vänskaplig tanke. Buketten innehåller rosor, prärieklocka, nejlikor, alstroemeria, germini och blandat grönt, ja du ser ju hur ljuvlig den är:

Sedan finns ju också “floristens rosa bukett med rosa bandet” där de kunniga floristerna får fria händer – blir ju alltid härligt! Förvänta dig en vacker, handbunden bukett med mycket rosa toner. Ett fint exempel har jag i famnen på bilden högst upp här, scrolla upp och spana in den!

Nej hörni, nu ska jag själv skicka iväg en bukett – men till vem, det blir till får bli en överraskning. Eftersom jag råkar misstänka att hen läser bloggen. Och jag vill faktiskt att det ska vara en sådan där riktigt glad överraskning som bara ett rosa Blommogram kan vara.

Samarbetet mellan Interflora och Rosa bandet löper fram till den 1 november. Målet i ett större perspektiv, som är så viktigt för Interflora att vara med och stötta? Helt enkelt, att färre ska drabbas och att fler ska överleva cancer. Bra, Interflora och bra alla andra som drar ett strå till den viktiga rosa stacken. Måtte den bli stor. Kom igen nu, nu hjälps vi alla åt.

PS. Rosa bandet kan alltså väljas som tillval till alla Blommogram, glöm inte det!

3 reaktioner till “Tillsammans GÖR vi skillnad, underbara buketter – och oktobers bästa accessoar

  1. Så fint och viktigt! Jag vet vem jag ska skicka en rosa bukett till.

  2. Så fina buketter och för en viktig sak. Du har också väldigt, väldigt fina skor. Var kommer de ifrån? Tack för en bra och läsvärd blogg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.