Tack Magdalena!

Fick en sådan fin kommentar här nedanför, från “Magdalena”:

Det är så kul och uppskattat att ni poddar trots jullov eller andra helgdagar och ledighet! Ni gör det bra som orkar!
Och att ni dessutom får till extrapoddar är en jättebonus!
Tack så mycket till er båda och gott nytt år!

Alltså hurra, vad GLAD jag blir! Vi har verkligen gett oss tusan på, Emilia och jag, att öka kvalitet, tempo och verkligen maxa Säker stil-podden. Helt enkelt för att vi tycker att det är typ det roligaste som finns. Jag kikade också på statistiken och såg att det var extremt uppskattat med extrapodden vi släppte alldeles nyss, där vi gick igenom största, viktigaste, roligaste snackisarna 2019 – och trenderna vi GLADELIGEN lämnar bakom oss, haha.

Tänk att Säker stil-podden fyller fem år 2020! Så mycket som hänt, så mycket vi har kvar att göra. Åh, vad jag längtar efter att kickstarta året med en bra konferens och smida planer…

7 reaktioner till “Tack Magdalena!

 1. God fortsättning på det nya året och lycka till med inköp av bokhyllorna. Jag har en önskan inför året och det är att ni tar även hand om oss pensionärer som oxå är modeintresserade men med en inte alltför stor plånbok, men jag måste säga att jag fått mig många goda skratt under det gångna året så fortsätt med allt ”löst” prat och fniss ett gott skratt förlänger livet säger man ju så tack för de åren.

 2. Det kan aldrig bli för många avsnitt av Säker stil. Min absoluta favoritpodd! Keep up the good work!

 3. En till som hyllar och tackar er för det! Helt underbart att ni kör på. Ni synkar och är helt fenomenala tillsammans :)) Heja heja er! Och gott nytt år! Låter ljuvligt med en lång resa bara ni fem.

 4. God Fortsättning ⭐️ Allt är härligt & underbart
  med Säker
  Stil Poddarna är ju Fantastiska
  Lyssnar på dem flera gånger om
  Ett nytt äventyr varje gång o c h förslag på
  olika sätt att klä sig Hitta nyupptäckta kläder
  i sin e g e n garderob ⭐️

  Tack ⭐️för allt ni ger
  Elisabeth

 5. Hej Ebba! Vet du hur det gick med Polarn och Pyret-tävlingen? Vänliga hälsningar, Jill

 6. Jag håller helt med! Det är så roligt att ni uppdaterar och poddar kontinuerligt! Ni är bäst! Den snygga blusen, varifrån kommer den?

 7. Så glad för era poddar – de är helt klart veckans höjdpunkt. Kavajen med rosa foder ser fantastisk ut. Var kommer den ifrån?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.