Stil, design och fantastisk kvalitet

/ I betalt samarbete med #ECCOshoes /

Jamen, ÄNTLIGEN får jag visa mer av det jag gjorde i Köpenhamn för några veckor sedan! Ett väldigt roligt uppdrag för danska ECCO som hörde av sig – och frågade om jag ville jobba med deras höstfavoriter, i form av ett par fantastiska loafers och ett par grymma boots, båda i Modtray-kollektionen som jag ju redan älskar…

Jag lärde ju känna ECCO bättre förra året och blev verkligen djupt imponerad över hur ambitiöst de jobbar med att förvalta ett arv av att göra otroligt bra skor, med fokus på innovation och svårslagen kvalitet – med stil och skarp design. Helt enkelt, att skapa skor som tar dig genom livets alla lägen. Nog om detta, nu måste jag ju visa skorna!

Dessa vita fantastiska Modtray-boots fall jag för direkt. Jag funderade faktisk redan förra året på att satsa på vita höstboots, tycker att det adderar mycket till looken. Lekfullt men ändå klassiskt. Eller ja, klassiskt med en twist helt enkelt.

Bootsen går att klär upp – eller klä ner, de tar dig verkligen genom hela dagen. Och kvällen. Jag älskar att de är lätta – och som jag brukar säga “ni som vet, ni vet”. Alltså, du som testat ECCOs fenomenala läster och känt på Fluidform-teknologin, du vet. Och då är det väldigt, väldigt svårt att nöja sig med något annat…

Ja, här ovan ser ni dem med jeans. Kanske så jag oftast går till vardags. Höstens bästa vardagslook ändå, kanske varvat med kostymen som jag just nu är väldigt sugen på att plocka fram. En konsekvens av att det var lääängesedan nu?!

De är tillverkade i fullnarvat skinn från ECCOs egna garverier (läs gärna mer hos ECCO om deras arbete med just tillverkningen, läder och hållbarhet). Yttersulan är i gummi med den senaste ECCO TRAYTECH™-teknologin som ger schysst stabilitet och grepp, utan att de blir det minsta tunga.

Vi fortsätter vidare med favoriten som jag faktiskt använt allra mest den här veckan, eftersom det verkligen är PERFEKT väder för ett par ursnygga loafers

Den svarta Modtray-loafern i klasssisk Pennyloafer-modell. Men inte FÖR klassisk, utan lite överdimensionerad och med en detalj jag älskar i form av den vita lilla märket på sidan, ser du här ovan?

Det jag verkligen gillar är robust i sulan – utan att bli klumpig. En design som kommer hålla länge…

Otroligt mjukt och skönt läder och även i dessa loafers känner man Fluidform-teknologin. En avancerad process men i stora drag, så handlar det om att sulan är direktgjuten för att kunna följa fotens anatomiska form. Självklart konstruerar ECCO också sina egna läster, vilket inte är så konstigt med tanke på deras passion för kvalitet och den genuina skohanterket. Som bärare av deras skor och stolt ambassadör är man ju väldigt tacksam för det!

Loafers eller boots, vad är DU mest sugen på? Kommentera och tävla! Du kan vinna ett presentkort på 2000 SEK att använda på ECCO.com. Vinnare utses här i bloggen på måndag 4/10. Se tävlingsvillkor här och lycka till! UPPDATERING: Tävling avslutad! Stort GRATTIS Linda!

61 reaktioner till “Stil, design och fantastisk kvalitet

 1. Loafers! Men jag hittar dem inte i svart på hemsidan. De rosa är förvisso coola, men jag vet att när det väl gäller väljer jag de svarta skorna. 🙂

 2. Jag är ju en boots-person och håller helt med om hur de kan kläs både upp och ner. Ett par lätta boots 😱 va?! Hur kan man missat detta! Ett par nya lätta, svarta boots vore guld nu i höst!

 3. I min ålder ska skor vara lätta och ha en bra läst! Om jag vann vore det svårt för mig att välja mellan boots eller loafers. Bootsen värmer också en gammal dams vrister, medan loafers är såå snygga med lite tjockare svarta strumpbyxor o.en fin höstkjol!

  1. Loafers! Det är lätt att hitta riktigt snygga som inte är sköna, och sköna som inte är så snygga…
   Men om Ecco lyckats med denna kombo så är det definitivt den jag vill ha!
   Tycker också att hösten är perfekt för loafers. Helst ihop med en fin kappa,stickad mössa och långpromenad. Gärna med en kaffe i handen & en vän bredvid.

 4. Bootsen skulle verkligen komplettera min garderob till 100 procent 😀

  1. Bootsen!! Som nybliven småbarnsmamma skulle de komma väl till användning i höst! 🙏

 5. Boots blir valet för mig! Jag bor på landet o med höstens leriga grusvägar är boots det bästa att ha på fötterna!

 6. Äntligen ett par coola loafers! Perfekta att ha till kostymen nu när man kommer tillbaka till jobbet igen, för en lite tuffare look.

 7. Boots alla dar i veckan. Kan ju både kläs upp o ned utan problem, kan hoppa mellan sjukhuset, förskolan o vännerna utan vidare eftertanke 🙌

 8. Min sjukgymnast och ortopedtekniker säger att jag måste investera i snygga och fotriktiga skor för att mina fötter ska bli glada. Eccos nya modeller är verkligen både och! Jag hade valt loafers om jag vann, perfekt för en lång dag på kontoret!
  Snygga OCH snälla 💓

  1. Ett par svarta loafers hade förgyllt både min höst och mina fötter😀 Superfina och coola!

 9. Loafers! Har så många boots och stövlar! Och balleriaskor och pumps. Inga sånna där perfekta loafers som passar både ute och inne med lite tjockare sula! Perfekta ju! Och om de dessutom är sköna… och har bra kvalitet…så blir valet enkelt 😊👍😀

  1. Loafers blir mitt val,
   de passar min skandinaviska stil.
   Tänk en sko som är cool och sval
   i mina nya Ecco kommer jag gå många hundra mil

 10. Loafers – för att det är dags att inse att loafers inte är tantigt utan supercoolt, speciellt med designen med extra designade detaljer!

 11. Nu till hösten väljer jag loafers. De passar bra till både kjol/klänning och byxor. Det praktiska i mig säger svarta då de passar till innehållet i min garderob, men de rosa var riktigt fina!

  1. Ett par loafers hade varit toppen i höst. Älskar Eccos skor och boots och har flera par, köper inget annat sedan många år tillbaka.

 12. Jag hade aldrig vågat mig på vita boots. Men hade jag vunnit så hade jag nog vågat slå till. Håller tummarna!

 13. Nu till hösten väljer jag loafers. De passar till både kjol/klänning och byxor. Min praktiska sida säger att de svarta är mest användbara då de passar till innehåller i min garderob, men de rosa är riktigt fina! Som så många andra står jag och jobbar, och då är det nödvändigt med sköna skor.

 14. Jag gillar båda men hade valt ett par loafers, då jag verkligen saknar ett par snygga sådana i garderoben!

 15. Är mest sugen på boots då jag tycker det är bästa skon på hösten/vintern! Har känt mig väldigt skeptisk till vita/ljusa boots pga det uppenbara i vädret under hösten/vintern men har denna höst blivit sugen på att ge det ändå då jag tycker det livar upp och är snyggt helt enkelt.

 16. Jag är så sugen på Ecco Tredtray i svart, så fint till både jeans med kavaj och kjol med stickad tröja! En sko som både passar i kylan i väntan på buss och inomhus när jag undervisar. Håller tummarna ✊🏼

 17. Bägge är riktigt snygga, men det hade nog blivit ett par boots för min del!

 18. Ett par svarta loafers med grövre sula fixar både höstlooken och höstrusket.

 19. Ja men loafers. Säker stil för prövade fötter som trots allt vill bidra till att bära upp ägarinnan.

 20. Var med dottern och köpte höstskor idag, men hann inte kolla till mig själv..skulle gärna vilja ha ett par så coola men ändå sköna boots! Hälsningar Anna

 21. Loafers! Jättesnygga, och jag gillar också verkligen den vita detaljen, den ger klassisk “filmkänsla” (?!) på något sätt..! Jag har precis köpt ett par Ecco skinn-sneakers som är underbara, och började direkt längta efter ett ytterligare par Ecco-skor!

 22. Ett par loafers hade verkligen platsat i min höstgarderob!! De ovan var supersnygga, hoppas på tur!!

 23. Jag älskar verkligen svarta boots och jag vet att Eccos är sååå sköna. Köpte en något billigare variant av annat märke förra året som tog kål på mina stackars fötter, har därför bott i mina sneakers istället. Inget fel på det, men det är dags för lite förnyelse! Jag skulle såklart bli överlycklig om jag fick uppdatera höstgarderoben med ett par boots!!

   1. Va!? Är det sant! Sååå glad jag blir, tusen tack!!

 24. Loafers! Ser så sköna ut och nu längtar jag efter hösten, promenader och sköna skor! Då kommer ECCO in i bilden. De har bara sköna skor, man blir aldrig besviken!

 25. Boots! Jag har varit lite skeptisk till dessa med grövre sula men när jag ser dem på dig så undrar jag varför jag tvekat. Så snygga & passar ju till allt!

 26. Åh ett par härliga boots att promenera i höst bland löv och krispig luft😍🍁🍂

 27. Wow! Snygga shoes! Jag letar efter de perfekta loafersen att komplettera garderoben med! Älskar annars hösten med boots & kappa! Då är outfiten i princip komplett!

 28. Blir otroligt sugen på loafers när jag ser bilderna på dig, Ebba! Har inte tänkt att loafers skulle var något för mig, men de passar ju till både byxor och klänning och kan kläs både upp och ner. Tänker redan på olika outfits…
  Och är de dessutom fotvänliga som Eccos kan de få följa med på många höstpromenader framöver.

 29. Loafers – alla dagar i veckan! De är superläckra
  och ser dessutom väldigt sköna ut!

 30. Såååå opraktiskt som småbarnsmamma boendet på vischan med lervälling till väg – men jag blev precis barnsligt förtjust i de VITA bootsen. Jag som till vardags är alldeles för praktisk lagd, vilket då gör att jag lätt hamnar i fåran med svart svart svart… för då
  Syns inte fläckarna. Men fatta så härligt lyxigt med ett par vita boots….😍

 31. Inte vågat mig på ett par loafers tidigare, men med dessa är det nog dags att äntligen våga ta steget (bokstavligt talat…)!

 32. Supersvårt val! Men jag har gått och suktat efter ett par perfekt chunky loafers ett tag nu och dessa verkar verkligen vara helt drömmiga – så mitt val faller ändå på loafern 💖

 33. Bootsen, så coola! Hade aldrig tänkt vita boots själv, men när jag ser dessa känns det givet att det blir ett par vita i höst!

 34. Wow! Som ett brev på posten, nu kan jag sluta leta i vimlet av skor. Tack Ebba och Ecco!!! 💞

 35. Jag skulle satsa på loafers! Man kan aldrig få för många loafers, eller?

 36. Jag skulle välja loafers! Man kan väl aldrig ha för många loafers, eller?

 37. Alltså jag vet inte hur många loafers jag har beställt hem bara för att sedan konstatera att de är hårda och obekväma- och skickat tillbaka. De här ser ju så sköna ut. Hade alltså gärna velat få prova ett par loafers!

 38. Jag skulle välja bootsen. Så snygga och kul med en annan färg än de klassiska svarta.

 39. Åh jag skulle välja loafers! Precis det som saknas i min garderob och med tre vilda ungar med för många fritidsintressen är inte nya skor till mig första prio 😅 hade varit underbart att vinna och äntligen unna mig ett par fina skor!

 40. Efter 1,5 års hemmajobb, med sneakers på mig varje dag skulle jag verkligen bli överlycklig om jag kunde uppgradera min skogarderob med ett par fina höstskor från Ecco! Har ett par vinterkängor från Ecco och de är de skönaste skorna jag har att promenera i så vore underbart att få ett par nya snygga skor att ha på sig tillbaka till kontoret!

 41. Ett par loafers tror jag skulle bli bra! Lagom varma för att kunna ha inomhus på jobbet hela dagen och snyggt till både byxor och klänning eller kjol!

 42. Tack för ytterligare ett välskrivet och informativt inlägg. <3 Ett par loafers hade kompletterat min garderob.

 43. Lofers hade passat bra – köpte precis Eccos svarta läderstövlar i ett helt fantastiskt skinn.

 44. Åh vilka snygga loafers! Precis såna jag letat efter! Klassiska men lite kul.

 45. Jag är helt klart en bootsperson! Men tänk om detta blir hösten då jag provar nåt nytt, som loafers?!

 46. Dom svarta bootsen🖤super fina. Klassiskt och väldigt användbara.

 47. Pax för ett par loafers 👞 att gå till jobbet med, kunna ha på sig en hel arbetsdag plus en hel kväll med AW med mina fina kollegor🥰 och känna att fötterna trots allt mår bra🧡

 48. Loafers! Dösnygga ju! Inte alls min stil..trodde jag..m dessa hade jag gärna haft, inte i garderoben m på fötterna! O som du säger, har man väl testat Ecco, är det svårt att nöja sig m annat..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.