Måndagsrapporten: BLACKOUT!

MÅNDAG: Men vad HÄNDE med denna måndag?! Man får helt enkelt skratta åt det! Ja, kort sagt, inte mycket blev som jag hade tänkt mig. Tidig start, packade väska för lång dags inspelning på ett väldigt mobilfritt uppdrag. Sedan när det väl var klart, så blev det ofrivilligt mobilfritt hela kvällen. Nu är klockan midnatt och jag ska snart klappa ihop här, men kan väl säga att dottern skrattade gott åt mig när jag kom hem och berättade att Instagram var trasigt: ”Mamma, nu kan du ju inte jobba alls längre”!

Men lite skrämmande är det, så beroende jag är av såväl Instagram som whatsapp – inte beroende som att jag inte KLARAR mig (var faktiskt rätt skönt att sjunka ner i soffan framför ”Kastanjamannen” med Johan…) utan mer som i – VAR ska jag nu uppdatera om exakt vad jag tycker om denna härligt välgjorda danska serie? Ja, här då förstås. Se den. Alla vi som längtat sedan ”Bron” och ”Brottet” – se den och njut, långsamt. Dra ut på eländet, för det är fruktansvärt bra.

TISDAG: En mycket rolig tisdag väntar, för jag fick en förfrågan från Indiska som ungefär löd: ”Vill du prova igenom, styla och guida till säsongens bästa klänningar?” – ja, gissa mitt svar på detta. Kul! Klockan 18.00 kör vi!

Jag har bjudit med en hemlig gäst och vi ska ha himla trevligt. Ser fram emot att guida bland favoriter, som min svartvitprickiga och andra perfekta höstsnygga nyheter. Varmt välkomna 18.00 alltså, ja på Instagram också tror jag, om det lever igen då? Livet utan Instagram, är det ens ett liv? Jamen, såklart det är men… Nej, vi vandrar inte ens den vägen utan tänker att det funkar fint imorgon bitti när vi vaknar.

ONSDAG: Jamen detta vågar jag NÄSTAN inte skriva men… Om allt går som det ska så packar jag baddräkt, ett par uppsättningar tenniskläder, träningskläder och två klänningar och åker till Mallorca. En resa mitt lilla fredagsgäng och jag bokade i våras, tidigt i våras. Många turer senare, så verkar det ju nu absolut som att detta kommer att ske. Som jag längtat. Hela mig kropp, min stackars stressade mage, min själ, ja, det ska bli så otroligt skönt.

TORSDAG: Så ja, med onsdagens planer i åtanke så är som ni kanske förstår kalendern väldigt tom denna torsdag. Två timmar tennis på förmiddagen, yoga på morgonen och sedan en timma dubbel till före middag.

FREDAG: Morgonyoga ute! Nyp mig i armen, så ljuvligt detta ska bli. Jag längtar efter att sova gott, vila ut, sporta mycket och kanske hinna ikapp lite med tankarna som snurrat. Fånga ner några, tänka till och sedan komma tillbaka med ny energi.

LÖRDAG / SÖNDAG: Jag VET ju också att Johan har koll på läget hemma, precis som jag har när han är iväg. Och vid det här laget kommer jag såklart att längta ihjäl mig (!) efter gänget hemma… Vilket också år rätt så mysigt.

2 reaktioner till “Måndagsrapporten: BLACKOUT!

  1. Hej Ebba! I senaste podden nämnde du en galaklänning som du stylade med collagetröja. Jag VET att jag har sett denna bild och älskat looken, kan du inte posta eller länka till den?!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.