Decembers bästa look

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig, foto Lisa Höök /

Oj, vad härligt det ska bli med “På spåret” i soffan ikväll. Eh, tycker INTE 5-åringen och 7-åringen. “Måste vi titta på tåååågprogrammet?” – japp, det måste vi. För mamma och pappa gillar det. Basta. De får räkna poäng mellan mamma och pappa, så blir det liiite mindre tråkigt. Ibland får man ta det där gnället, blir tokig på att vi inte ska kunna sitta och kolla på nåt tillsammans, nån gång…

Kvällen look? Pyjamas. Tänkte ändå tipsa om decembers räddare, när jag inte har pyjamas: Glitter och stickat! Sååå många frågor om min blå stickade, en gammal favorit från Acne. MEN jag var förbi Lindex idag och såg då denna blå i alpackablandning, helt perfekt. Hittade också den här, knalligare blå från Ichi hos MQ. Eller Soft Goats lyxigare variant i ljuvligt fin blå färg och kanonbra kashmir. Ursnyggt också med Filippa K:s mellanblå kortärmade polo under grå stickad tröja.

Här på bilden har jag denna från Soft Goat (hur snygg i blått, för övrigt?!) med svartglittrande partykjol från Ellos, från Anja & Filippas kollektion med partyplagg. Kjolen har jag också med min vinröda kashmirtröja från Indiska

5A1A3783Igår kväll när jag skulle direkt från jobbet till julmiddag, så blev det gråglittrande paljettkjolen från Lindex. Det är så enkelt att styla glitter med stickat, svårt att det blir fel. Tänk stickat upptill och ett festligt material nedtill, behöver inte glittra – en blank kjol, som denna ljusblå från Lindex – funkar också.

3 reaktioner till “Decembers bästa look

  1. Supersnyggt!
    Jag kan dock knappt ha varma stickade tröjor utan att lätt få en panikkänsla att det blir för varmt, likadant på jobbet, det är ju så mysigt med en stickad tröja men man måste alltid tänka på vad man har under så man kan ta av sig tröjan när det blir för varmt… Hur gör du?

  2. Hej Ebba! Jag vill bara tacka för att du så ofta tipsar om budgetplagg från kedjorna och inte bara de dyrare märkena! Jag älskar de lyxigare plaggen men verkligheten för en sjuksköterska är en annan. Fint att bli tipsad om så mycket snyggt som även jag har råd med 🙂 Har dock unnat mig dyrare favoriter ibland när ekokomin tillåtit,ett par favoritkostymbyxor från Hope bl.a! Tack, kram och god jul!

  3. Super snygg outfit med den glittriga kjolen från Ellos. Vad har du för storlek?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.