Spänn fast säkerhetsbältet

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig, foto Lisa Höök /

Först, ett julklapptips! Passa på att klicka hem vår senaste bok – nu 60% rabatt hos Adlibris, så för bara 79 kronor har du en perfekt julklapp till syrran, mamma, kompisen eller fröken.

Jag är just nu härligt trött i armen efter att ha signerat nere på stan, hos Rörstrand. Nej, inte många lediga dagar i kalendern just nu. Förra helgen? Jo, exakt en vecka sedan satt vi här, Emilia och jag, en hel lördag i en Volvo och filmade. Eller vi åkte runt halva stan också men här var vi parkerade en stund på Strandvägen. Tack Lisa Höök för bilden! En galet kul dag, stor produktion och en hel del förberedelser, som resulterade i en rad engelska klipp för Volvo globalt. Alltså, i hela världen. Jag har sagt det förut men MÅSTE säga det igen, nyp mig (hårt) i armen för vi har så roligt på dagarna. Har nu haft det i… Är det FYRA år?!

5A1A7351

Ändå känns det som vi nyss dragit igång, eftersom vi har så mycket planer framåt. Nästa bok, egna produkter, fler poddar – helt enkelt: Mer inspiration, stiltips, skratt och härligheter för alla Säker stil-vänner därute. 2019 ser ut att bli ett maxat kul år för alla som följer podden, läser här och hänger med oss på resan.

En reaktion till “Spänn fast säkerhetsbältet

  1. Din mans bolag kan inte ens leverera ordrar lagda i nov, ta en titt på adlibris Facebooksida så förstår du allvaret och hur fruktansvärt oproffsigt det företaget är!! Förstört julen för så många familjer och barn!! På måndag får jag förklara för min son varför han inte fått det ENDA han önskat sig i julklapp… pinsamt att dem och nu även du fortsätter att göra reklam för adlibris och fortsätter uppmana folk att handla trots att företaget inte fått ut beställningar lagda 24 nov!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.