Ställ om eller ställ in?

Ja, denna torsdag vräkte regnet ner från en kompakt grå himmel – och det var rent ut sagt USELT väder för dagens planer. Nej, värre! Uruselt. Puh. Planen var att filma en kul grej till mina kanaler, lite annat och sedan också plåta ett härligt solkräms-reportage utomhus. Jag hade bokat en ute-tennisbana, solen skulle skina från en klarblå himmel (det är ju ändå första veckan i MAJ, tänkte jag när jag bokade detta för några veckor sedan) och vi hade en plan och… Ja, det blev ju inte alls enligt plan.

Optimistiskt nog tänkte jag in i det sista att det LÖSER sig, men såklart inte – dock slog det mig hur bra man ändå blivit på att ställa om i jobbsituationer, av alla de slag. Ändå NÅGOT ynka bra med detta mörka år. Okej, planen funkar inte, vi tänker om. Vi hittar på nåt annat! Vi kan inte ha måndagsmöte, alla loggar in exakt samma tid, hemifrån, och det går hur bra som helst. Vi kan inte ha event, vi kör en digital LIVE. Vi hittar en annan lösning!

Idag var det ju ingen stor sak egentligen – men vi ställde i alla fall om från att plåta ute till att producera massvis med bra material inne. Dessutom kom äntligen en alldeles perfekt och mycket efterlängtad leverans med smycken, som jag med darrande händer packade upp! Så ja, det blev en himla bra dag ändå, riktigt mysig till och med. Mycket skratt, bra material och jag tror – hoppas – att imorgon kan jag få ihop allting med lansering och… Ja, det återkommer jag till imorgon. Nu blir det ”Handmaids Tale” och en stor kopp te!

KOMMENTERA GÄRNA!

4 reaktioner till “Ställ om eller ställ in?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.