SOLD OUT! Och en riktig nyper mig i armen-måndag!

Artikeln innehåller affiliatelänkar. Samtliga produkter är valda av mig /

Puh, vilken rivstart på veckan – jag tror inte riktigt vi landat ännu?! Att de nu är här, vår egen minikollektion solglasögon. Ett litet steg för mänskligheten, såklart, men ett stort steg för Emilia och mig i hela vårt älskade Säker stil-projekt. De släpptes vid midnatt och redan på morgonen var HELA upplagan slutsålt. Helt galet, jag trodde inte det var sant!

5A1A0944

Och nu har vi precis haft presslunch för ett härligt gäng på Nobis nya restaurang Noi. Vårsolen sken och Emilia och jag var på bubblande glatt humör, trots att jag knappt sovit en blund. En härlig cocktail av icke sovande-baby och nervositet.

Jag ville ABSOLUT ha en kortärmad rosa topp, påbörjade jakten i fredags – hittade först den här underbara från Filippa K. Ursnygg. Spanade också på Soft Goats klassiska puderrosa i 100% kashmir. MEN sedan dök jag på denna T-shirt i siden, med liten ståkrage, från Rodebjer. Blev kär direkt, ett sådant bra plagg. Fin kvalitet, ett lyxigt tyg med lite struktur. Perfekt med svarta byxor (idag körde jag mina favoriter från Kappahls förra Limited-kollektion) eller till en ljusare kjol i sommar. Så jag slog till. Fick bli min “grattis” till mig själv-present, för att våra solglasögon och vår allra första Säker stil-produkt äntligen är här!

5A1A0950

Den 25 april släpper vi den andra (och sista!) delen av vår kollektion. Vi fyller på med ytterligare några i de tre klassiska nyanser (Soft Grey, Perfect Black och Shiny Sparkle) och adderar EN ytterligare färg. Även den upplagan är väldigt begränsad, så lägg in 25 april i kalendern om du är sugen.

Det känns också himla fint att bågarna blev precis så lyxiga som vi strävade efter. Eftersom Nividas kapar så många mellanhänder de kan, så får man MYCKET båge för 999 kronor. Det har varit mååånga turer, med alla detaljer. De trippla gångjärnen, den biologiskt nedbrytbara acetaten från Italien, rätta tyngden, 100% skydd mot UVA och UVB.

5a1a0776.jpeg

Fotografen Lisa Höök fångade oss på bild, utanför dagens lunch. Min kära partner-in-style Emilia, jag är så GLAD över att vi gör detta tillsammans. Nej, nu måste jag klappa ihop datorn här, vi ska vidare till ett möte och sedan podda… Åh, jag är så himla GENOMGLAD i hela kroppen. Vårpirr till max!

PS. Vår “101 stiltips” är på megabra rea ett liiitet tag till, bara för 99 kronor! Sen kostar den ordinarie pris igen, så passa på. Jag har banne mig slut på mina egna ex hemma, måste nog klicka hem en laddning…

KOMMENTERA!

18 reaktioner till “SOLD OUT! Och en riktig nyper mig i armen-måndag!

 1. Hann inte få tag på några denna omgång så är så glad över att det släpps fler den 25e då ska jag bannemig köpa 2! Härligt att det går så bra för er, kram!

 2. Stort grattis! Hade gärna lagt händerna på ett par glittriga bågar, håller tummarna för att jag är snabb nog i april! 🙂

 3. Så roligt att era solglasögon gjorde succé, men inte speciellt förvånande!
  Jag har en fundering som kanske du och Emilia kan besvara i en podd, nämligen om inneskor som lärare – vad ska man ha på fötterna? Jag är 26 år, tar examen till sommaren och funderar på om ett par nya inneskor kan vara en belöning efter fyra års slit. Man kommer ändå spendera ganska mycket tid i de där skorna. Jag har redan ett par silvriga Birkenstock 😉 Men vill ha ett par till att varva med, lite mer klädda liksom. Funkar ett par Gucci loafers som innesko tror du? Alternativt ett par loafers eller ballerina från Flattered..

 4. Ser sååå mycket fram emot att mina glittriga ska landa i brevlådan! Grattis till ett succésläpp!

 5. Vad kul för er, grattis!! Tänkte bara…hade varit kul att höra om dina favoriter på Oscars galan som du nämnde i ett inlägg. Kan behöva lite glamour innan våren kommer på riktigt😊

 6. Riktigt snygga solglasögon, så glad att jag hann få tag i ett par 🙂

 7. Grattis! Vilken succé! Kände mig som en galen människa när jag smög upp ur sängen kl 00.00 för att lägga en order på solglasögon… 🙂 Men ett par av de grå är snart på väg hem till mig, jag insåg direkt jag vaknade i morse att jag blivit utan om jag väntat till dess.

 8. Hej ebba! Du verkar även vara jätteduktig på inredning så vore kul att se lite inspirationsbilder hemifrån dig!

  Hälsningar Louise

 9. Stort grattis till dig och till er! Du inspirerar och detta är så härligt att följa! Hoppas du får sova lite mer inatt!

 10. Hej!
  Så snygga brillor! Men måste fråga en annan sak; jag har sett bilder när du har den hellånga blå klänningen från Rodebjer (årets kollektion) till svart polo och svart kjol under. Var kommer polon ifrån?
  Har själv köpt samma klänning fast I rosa och tänkte styla den med vita vida byxor och en vit top under samt Emilias sling-backs från Flattered nu när min yngsta dotter tar studenten I vår. Har du/ni möjligen fler stylingtips så att denna klänning känns användbar och väl värd sitt pris I sommar? Många kramar och gratis till affärssuccén från Eva I Sundsvall.

 11. Så himla snygga! Jag skulle så gärna vilka ha ett par med sköldpaddsmönster och undrar om det finns möjlighet att prova dem i någon butik innan nästa släpp? Släpps de bara på nätet i slutet av april?

 12. Stort grattis till er båda! Beundrar dig Ebba för allt du gör och för att du orkar trors vaknätter…..

 13. Hej, Vad tråkigt att rean inte gäller i den finska adlibris. Annars hade jag klickat hem ett ex.

 14. After I originally commented I appear to have clicked the
  -Notify me when new comments are added- checkbox and
  now every time a comment is added I get 4 emails with the
  same comment. Perhaps there is an easy method you are able to remove
  me from that service? Many thanks!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.